05/06/2020 19:49:19

Απαγόρευση της κυκλοφορίας: Πώς θα δηλώνουμε τον προορισμό μας (Έντυπο)

Απαγόρευση της κυκλοφορίας: Πώς θα δηλώνουμε τον προορισμό μας (Έντυπο) - Media

 

 

Με έντυπο, sms ή ένα απλό χαρτί θα ενημερώνουν οι πολίτες για τις μετακινήσεις τους μετά την καθολική απαγόρευση της κυκλοφορίας που θα ανακοινώσει σε λίγη ώρα ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο του περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού. 

Το εν λόγω έγγραφο (που δημοσιεύει η ιστοσελίδα iefimerida.gr) περιλαμβάνει συγκεκριμένες επιλογές, όπως εργασία, γιατροί, σούπερ μάρκετ, φαρμακείο κ.ά.

Μάλιστα πρέπει να γράψεις και τις διευθύνσεις τους. 

Με sms

Όσοι επιθυμούν μπορούν να στείλουν SMS στο 13033, το οποίο θα στέλνει και απάντηση. 

Σε απλό χαρτί

Ο πιο απλός τρόπος είναι να γράψουμε σε ένα κοινό χαρτί πού θα πάμε και τι ώρα ( Πάω στο φαρμακείο, ώρα 10.30 πμ). Το χαρτί αυτό θα το έχουμε μαζί μας ενώ είναι υποχρεωτικό να φέρουμε και την αστυνομική μας ταυτότητα. 

Περισσότερες λεπτομέρειες αναμένονται στην έκτακτη συνέντευξη Τύπου που θα δοθεί στις 7 το απόγευμα από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά. τον υπουργό Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκο Πιερρακάκη, τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου και τον υφυπουργό Υγείας, Βασίλη Κοντοζαμάνη στο Ενιαίο Συνονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος. 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.