search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:10
MENU CLOSE

Ιδιοκτήτης εστιατορίου κάνει χρυσές δουλειές εν μέσω κορωνοϊού: Κάνει ντελίβερι σε σπίτια με επαγγελματίες στριπερς (Photos)

26.03.2020 15:52
Ιδιοκτήτης εστιατορίου κάνει χρυσές δουλειές εν μέσω κορωνοϊού: Κάνει ντελίβερι σε σπίτια με επαγγελματίες στριπερς (Photos) - Media

 

Τα μαγαζιά στις ΗΠΑ κλείνουν το ένα μετά το άλλο με τον ιό να εξαπλώνεται με ταχείς ρυθμούς. Όμως ένας ιδιοκτήτης στριπ κλαμπ, αποφάσισε να κάνει κάτι διαφορετικό προκειμένου να μην κλείσει. 
Έκανε το κλαμπ, εστιατόριο μόνο ντελιβερι και μάλιστα τα φαγητά τα παραδίδουν στα σπίτια των πελατών οι στρίπερς που εργαζόντουσαν πριν στο κλαμπ. Οι ίδιες δεν έρχονται σε επαφή με τους πελάτες που παραγγέλνουν, αλλά φορώντας μόνο τα… απαραίτητα αφήνουν τα φαγητά στην πόρτα του πελάτη πληρώνονται και αποχωρούν. 
Το εστιατόριο κάνει χρυσές δουλειές και δεν πολαβαίνει να ικανοποιήσει όλες τις παραγγελίες του κόσμου. Το όνομα του είναι Lucky Devil Lounge και βρίσκεται στο Όρεγκον. Το μενού περιλαμβάνει από μπριζόλες και κοτομπουκιές, μέχρι ζυμαρικά και σαλάτες. Το ελάχιστο ποσό παραγγελίας είναι τα 30 δολάρια.   
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank you for an amazing first week! ~we will be CLOSED Tuesday and Wednesday to restock and regroup~ Cannot wait to see you THURSDAY at 6pm :@christinedong

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Boober PDX (@booberpdx) στις

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Limited edition “Lucky Devil Burger Daddy” t-shirts available this week during Portland Mercury’s Burger Week! #portlandburgerweek #luckydevillounge @hemlocckk @portlandmercury

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lucky Devil Lounge (@luckydevilloungepdx) στις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:10