01/03/2021 19:00:34

Κανιβαλίζουν το ένα το άλλο τα ζώα σε εγκαταλειμμένο ζωολογικό κήπο λόγω κορωνοϊού – Αλεπούδες τρώνε νεκρό καλπάκα (Video)

Κανιβαλίζουν το ένα το άλλο τα ζώα σε εγκαταλειμμένο ζωολογικό κήπο λόγω κορωνοϊού – Αλεπούδες τρώνε νεκρό καλπάκα (Video) - Media

 

Ο ζωολογικός κήπος του Changsha στην επαρχία Hunan στην Κίνα έχει ερημώσει. Το προσωπικό δεν πηγαίνει λόγω καραντίνας και οι επισκέπτες δεν τον επισκεπτονται. Παλιά έσφυζε από ζωή και χιλιάδες παιδάκια με τους γονείς τους τον επισκέπτονταν τα σαββατοκύριακα. Τώρα είναι ένα άδειο μέρος όπου ζουν εκατοντάδες ζώα παρατημένα στην τύχη τους. Βρώμικα και πεινασμένα.  
Δεν υπάρχει κανείς να τα ταίσει και ήδη κάποια σαρκοφάγα ζώα από τα 200 που υπάρχουν μέσα στον ζωολογικό κήπο, πηδάνε από τα κλουβιά τους, βγαίνουν, μπαίνουν στα κλουβιά άλλων πιο αδύναμων ζώων και τα τρώνε. 
Μάλιστα η κάμερα συνέλαβε μια αλεπού να έχει μπει στο κλουβί του καλπάκα και να το τρώει. Ο διευθυντής του κήπου είπε ότι δυο μήνες τα΄πωρα φρόντιζε ολομόναχος τα ζώα και πλέον δεν μπορεί να το κάνει. Προσωπικό αλλά και οικονομικοί πόροι δεν υπάρχουν. 
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.