search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 05:18
MENU CLOSE

Δούκισσα Νομικού για καραντίνα: Αυτό που με πειράζει είναι που δεν βλέπω τους γονείς μου (Video)

28.03.2020 18:01
Δούκισσα Νομικού: Μαγεύει χορεύοντας στο καμαρίνι της (Video) - Media

 

Για την καραντίνα και την περίοδο του κορονοϊού μίλησε η Δούκισσα Νομικού στην Τατιάνα Στεφανίδου. 

“Στεναχωριέμαι με όλα αυτά που διαβάζουμε καθημερινά. Μου λείπουν πάρα πολύ οι γονείς μου. Τρέμω στην ιδέα ότι μπορεί να μεταδώσουμε κάτι σε εκείνους. Τρέμω για όλον τον κόσμο, για τους δικούς μου, τα παιδιά μου, τον άντρα μου, για όλους” ανέφερε χαρακτηριστικά η Δούκισσα Νομικού και αναρωτήθηκε με χαμόγελο “πραγματικά αυτό που ζούμε, είναι ταινία; Είναι ταινία επιστημονικής φαντασίας; Είναι θρίλερ;”.

“Δεν μετράω τις μέρες που είμαι μέσα. Τελευταία φορά ήταν η Καθαρά Δευτέρα, που βγήκαμε. Εμένα το σπίτι δεν με τρομάζει. Ίσα ίσα ευχαριστιόμαστε και τον μπαμπά, που δεν πηγαίνει στη δουλειά και είμαστε όλοι μαζί με τα παιδάκια. Μου αρέσει. Άλλωστε τα τελευταία δυομισι χρόνια, έχω κλειστεί πολύ μέσα και δεν με πειράζει. Αυτό που με πειράζει είναι που δεν βλέπω τους γονείς μου. Με πειράζει που κάποιοι το έχουν δει πολύ επιπόλαια και δεν είναι όσο υπεύθυνοι θα έπρεπε να είναι. Αντλώ αισιοδοξία από τα παιδιά μου και χαμόγελο. Πιστεύω όταν τελειώσει όλο αυτό, θα βγούμε όλοι καλύτεροι άνθρωποι”, ανέφερε. 

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στα γενέθλια του γιου της Σάββα. “Ήταν πολύ περίεργα”, είπε. “Μου έλειψαν οι γονείς μου. Και στους παππούδες λείπουν πολύ τα εγγόνια τους. Συγκινούνται κάθε μέρα με τα βιντεάκια που τους στέλνω. Τα γενέθλια ήταν περίεργα, το κατάλαβε και ο Σάββας, δεν ήθελε να σβήσει την τούρτα του. Κατάλαβε ότι δεν ήταν ακριβώς πάρτι. Και εγώ στεναχωρήθηκα πολύ. Αλλά εντάξει χαίρονται που βλέπουν τον μπαμπά και τη μαμά συνέχεια στο σπίτι”, πρόσθεσε. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30