07/06/2020 02:14:55

«Διάγγελμα» Δήμητρας Λιάνη Παπανδρέου: Στις δύσκολες στιγμές που περνάμε όλοι αναπολούμε τον Ανδρέα

«Διάγγελμα» Δήμητρας Λιάνη Παπανδρέου: Στις δύσκολες στιγμές που περνάμε όλοι αναπολούμε τον Ανδρέα  - Media


Με μία ανάρτησή της στο Facebook, η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου καλεί τον ελληνικό λαό να κάνει υπομονή και κουράγιο απέναντι στην πανδημία του κορονοϊού.

«Ελληνικέ λαέ υπομονή και κουράγιο, στις δύσκολες στιγμές που περνάμε όλοι αναπολούμε τον Ανδρέα Παπανδρέου που τόσο στο διεθνή χώρο όσο και στο εσωτερικό θα πετύχαινε θετικές αποφάσεις για το έθνος και το λαό», αναφέρει και δεν παραλείπει να ρίξει τα βέλη της κατά του Γιώργου Παπανδρέου.

«Τώρα αποδείχθηκε πόσο δίκιο είχα στο βιβλίο μου «Η Οργή του Ανδρέα» για τον ρόλο του Γιώργου Παπανδρέου που ζητά να γίνει η παγκόσμια δικτατορική διακυβέρνηση. Διαβάστε το τώρα που είστε σπίτι! Καλή λευτεριά», συμπληρώνει χαρακτηριστικά. 

Πρόσφατα ο Γιώργος Παπανδρέου είχε τοποθετηθεί στο CNBC και είχε επικρίνει την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για λανθασμένους χειρισμούς στο θέμα της επιδημίας του κορωνοϊού.

Μάλιστα, είχε ζητήσει παγκόσμια διακυβέρνηση για μεταρρυθμίσεις και καταπολέμηση της ανισότητας. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.