search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 15:06
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Αυξάνονται σημαντικά κρούσματα και θάνατοι στην Τουρκία

30.03.2020 16:47
Κορωνοϊός: Αυξάνονται σημαντικά κρούσματα και θάνατοι στην Τουρκία - Media
 
Παρά τις αρχικές αισιόδοξες δηλώσεις των ιθυνόντων, στην Τουρκία η επιδημία του κορωνοϊού αρχίζει να «θερίζει», καθώς αυξάνονται τα θύματα της ασθένειας με 37 νεκρούς σε ένα 24ωρο, ανεβάζοντας τον απολογισμό στους 168 θανάτους
 
Παράλληλα, τα κρούσματα ξεπέρασαν πλέον τις 10 χιλιάδες και συνολικά ανέρχονται στα 10.827, ήτοι 1.610 περισσότερα από χθες.
 
Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη βρίσκεται το υπουργικό συμβούλιο στην Άγκυρα, το οποίο πραγματοποιείται μέσω τηλεδιάσκεψης. Αμέσως μετά τη λήξη του, αναμένεται νέο διάγγελμα Ερντογάν για τον κορονοϊό.
 
Από την πλευρά του, ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου, απηύθυνε νέα έκκληση για απαγόρευση της κυκλοφορίας, τουλάχιστον στην Κωνσταντινούπολη, η οποία αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη απειλή από τον κορωνοϊό, όπως είπε.
 
«Το 60% της απειλής το αντιμετωπίζει η Κωνσταντινούπολη. Αν όχι σε όλη την Τουρκία, θα πρέπει να κηρυχθεί lockdown μόνο για την Κωνσταντινούπολη», δήλωσε σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο FOX TV.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 15:05