search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:46
MENU CLOSE

Κανέλλη: Δεν δίνω το μισθό μου – Υποκριτές αυτοί που είπαν στο λαό να ζήσει με 400€

31.03.2020 10:50
Κανέλλη: Δεν δίνω το μισθό μου - Υποκριτές αυτοί που είπαν στο λαό να ζήσει με 400€ - Media

 

Δεν προτίθεται να δώσει μέρος του μισθού της στο ταμείο για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, σημείωσε η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη.

Την ώρα που κυβέρνηση και αντιπολίτευση δηλώνουν πρόθυμες να προχωρήσουν σε μειώσεις μισθών για τη στήριξη του ταμείου του κορωνοϊού, η Λιάνα Κανέλλη, μιλώντας στον ΑΝΤ1, έδωσε μια δική της διάσταση στο θέμα.

Υποστήριξε ότι «πρέπει να σταματήσει αυτό το αστειάκι να γίνονται οι βουλευτές χορηγοί των ψηφοφόρων» και σημείωσε ότι δουλειά των βουλευτών είναι να προτείνουν νόμους προς όφελος των πολιτών και της κοινωνίας. «Μην το λες αυτό στο ΚΚΕ. Εμείς ζητάμε προσλήψεις, κάλυψη των νοσοκομείων, ακύρωση των απολύσεων. Οι βουλευτές δεν θα βοηθήσουν με την τσεπούλα τους για ένα δίμηνο για να αποκτούν άλλοθι να ψηφίζουν την πολιτική που επιφέρει στον κόσμο την λιτότητα».

Η Λιάνα Κανέλλη συνέχισε στο ίδιο μοτίβο και όταν ο δημοσιογράφος της επεσήμανε ότι το παράδειγμα το έδωσε πρώτη η Πρόεδρος της Δημοκρατίας. «Τους βουλευτές τους ψηφίζετε για τις αποφάσεις που παίρνουμε. Κι όταν οι αποφάσεις από το 2010 και μετά έχουν μειώσει τόσες φορές τους μισθούς».

Μάλιστα, οι τόνοι ανέβηκαν όταν η βουλευτής του ΚΚΕ θεώρησε προσβλητικές αναφορές του δημοσιογράφου Γιάννη Παπαγιάννη, που ήταν στο πάνελ, κατηγορώντας τον ότι κάνει τον τιμητή.

«Βάλτε όμως λίγο πλάτη», απάντησε ο δημοσιογράφος Γ. Παπαγιάννης.

«Τι λες μωρέ που θα βάλω εγώ πλάτη σε αυτόν που ήταν απέναντί μου; Θα βάλω πλάτη μόνο σε όσα μέτρα έχουν έστω και ένα σπέρμα στήριξης λαϊκών συμφερόντων. Θα βάλω πλάτη σε αυτούς που πίστεψαν ότι ο λαός μπορεί να ζήσει με 400 ευρώ; Σε αυτούς που έκοψαν τις συντάξεις;»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:42