03/06/2020 00:46:36

Γυαλιά καρφιά στο αεροδρόμιο του Κιέβου – Ουκρανοί τουρίστες που επέστρεψαν στη χώρα τους αρνήθηκαν την καραντίνα – Έσπασαν τα πάντα για να ξεφύγουν (Video)

Γυαλιά καρφιά στο αεροδρόμιο του Κιέβου – Ουκρανοί τουρίστες που επέστρεψαν στη χώρα τους αρνήθηκαν την καραντίνα – Έσπασαν τα πάντα για να ξεφύγουν (Video) - Media

 

Η κατάσταση στην Ουκρανία, έχει ξεφύγει από κάθε λογική. 300 τουρίστες που επέστρεψαν από το Βιετναμ και άλλες ασιατικές χώρες έπρεπε να μπουν καραντίνα για 14 ημέρες. Μια καραντίνα που θα την περνούσαν όχι στα σπίτια τους όπως γίνεται στην Ελλάδα, αλλά σε διάφορα ξενοδοχεία που έχουν επιταχθεί για το σκοπό αυτόν. 
Μάλιστα το κόστος για κάθε άτομο κάθε ημέρα θα ξεπερνούσε τα 400 ευρώ μαζί με τη διαμονή. Όταν ανκοινώθηκε στους τουρίστες ότι αυτό είναι το μέτρο και πρέπει να μπουν σε καραντίνα, ποιος είδε το Θεό και δεν Τον φοβήθηκε.
Οι Ουκρανοί άρχισαν να βρίζουν και να ουρλιάζουν μέσα στο αεροδρόμιο ενώ οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να τους συγκρατήσουν. Σο βίντεο φαίνεται πως όλοι έχουν στριμωχτεί στην έξοδο και προσπαθούν με νύχια και με δόντια να ανοίξουν τις πόρτες για να φύγουν και να χαθούν στους δρόμους. 
Μάταια οι λιγοστοί αστυνοπμικοί προσπαθούσαν να τους συγκρατήσουν. Τελικά χρειάστηκε να επέμβουν τα ΜΑΤ για να μπει μια τάξη και οι Ουκρανοί τουρίστες να πάνε στην καραντίνα τους. 
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.