04/06/2020 17:56:07

Κορωνοϊός-«Ευαγγελισμός»: Δίνουν ληγμένες μάσκες στους «μαχητές των νοσοκομείων» - Αδιανόητη καταγγελία εργαζόμενου (Photo)

Κορωνοϊός-«Ευαγγελισμός»: Δίνουν ληγμένες μάσκες στους «μαχητές των νοσοκομείων» - Αδιανόητη καταγγελία εργαζόμενου (Photo) - Media

 

Καταγγελία ότι στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», σε ένα από τα δημόσια νοσοκομεία που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της «μάχης» κατά του κορωνοϊού έκανε την Τρίτη εργαζόμενος του νοσοκομείου.

«Δεν φτάνει που είναι ελάχιστες, είναι και ληγμένες!», σημείωσε, στέλνοντας και φωτογραφία της μάσκας στον «Ριζοσπάστη».

Πρόκειται για συσκευασία από μάσκες «προστασίας» που μοιράζονται στο προσωπικό αλλά έχουν λήξει εδώ και τρία χρόνια, με ό,τι αυτό σημαίνει για αλλοιώσεις στο υλικό τους!

Οπως εξηγούν εργαζόμενοι στα νοσοκομεία, δεν είναι πρωτόγνωρο κάτι τέτοιο, ούτε συμβαίνει μόνο στον «Ευαγγελισμό».

Είναι κι αυτή η εικόνα άλλη μια απόδειξη των τεράστιων ελλείψεων στα δημόσια νοσοκομεία, με τους υγειονομικούς να εκφράζουν την αγωνία τους για το πώς θα αποφευχθεί το να μετατραπούν οι κλινικές σε χώρους διασποράς του κορωνοϊού.

Θυμίζουμε άλλωστε ότι πριν από μερικές μέρες ο ίδιος ο ΕΟΔΥ έδινε οδηγίες «διαχείρισης» αυτών των ελλείψεων, προτείνοντας στους γιατρούς, αντί για γάντια, το πλύσιμο των χεριών μετά από κάθε επαφή με ασθενή...

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.