search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:04
MENU CLOSE

«Καταιγίδα» αντιδράσεων για Αγγλίδα δήμαρχο που είπε: «Ο Μπόρις Τζόνσον πήρε αυτό που του άξιζε»

08.04.2020 12:36
Τζόνσον: Ως τα μέσα του 2021 η Βρετανία θα έχει ξεπεράσει την κρίση του κορωνοϊού - Media

 

Η Sheila Oakes, δήμαρχος της πόλης Heanor της κομητείας του Ντερμπισάιρ, απολογήθηκε για το σχόλιο της πως ο Μπόρις Τζόνσον “πήρε αυτό που του άξιζε”, ύστερα από την εισαγωγή του στη ΜΕΘ.

Η Oakes, η οποία μάλιστα ανήκει στο κόμμα των Εργατικών, έκανε το παραπάνω σχόλιο σε μια ανάρτηση στο Facebook, η οποία αναφερόταν στην είδηση για την εισαγωγή του πρωθυπουργού της Βρετανίας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

 

“Συγγνώμη, αλλά αξίζει απόλυτα αυτό που έχει πάθει, είναι ένας από τους χειρότερους πρωθυπουργούς που είχαμε ποτέ”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Η Sheila Oakes, σύμφωνα με το News247 διαγράφηκε από το κόμμα των Εργατικών, παρά την ύστερη απολογία της. Θα παραμείνει δήμαρχος του Heanor μέχρι τις επόμενες εκλογές, χωρίς όμως να στηρίζεται από κανένα κόμμα.

Μιλώντας στο BBC σχολίασε “Δεν πίστευα πως ο κόσμος θα εξαγριωθεί τόσο. Ανησυχώ για τους νοσηλευτές και τους γιατρούς που δεν έχουν προστατευτικό εξοπλισμό. Είπα κάτι ενώ ημούν θυμωμένη, χωρίς να σκεφτώ τον πρωθυπουργό και την οικογένεια του”.

Εκπρόσωπος των εργατικών αναφέρθηκε στο γεγονός δηλώνοντας πως “αυτή η συμπεριφορά είναι εντελώς απαράδεκτη και δεν αντιπροσωπεύει το κόμμα των Εργατικών. Δεν θα κάνω κάποιο σχόλιο, αλλά ως μέλος των Εργατικών νιώθω την ανάγκη να απολογηθώ τόσο στον Μπόρις Τζόνσον, όσο και στην οικογένεια του και να του ευχηθώ καλή ανάρρωση”.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:04