search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:59
MENU CLOSE

Φάρσαλα: Διαψεύδουν πατέρας και γιος ότι ελευθέρωσαν πιτ μπουλ κατά τεχνικών της ΔΕΗ – Καταθέτουν μηνύσεις

09.04.2020 09:35
Φάρσαλα: Διαψεύδουν πατέρας και γιος ότι ελευθέρωσαν πιτ μπουλ κατά τεχνικών της ΔΕΗ – Καταθέτουν μηνύσεις - Media

 

Με μηνύσεις κατά των τεχνικών της ΔΕΗ που κατήγγειλαν ότι δέχθηκαν επίθεση, απαντούν πατέρας και γιος από χωριό των Φαρσάλων, διαψεύδοντας παράλληλα οποιαδήποτε εμπλοκή τους.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με ρεπορτάζ της τοπικής εφημερίδας ”Ελευθερία” δύο τεχνικοί της ΔΕΗ προπηλακίσθηκαν από πατέρα και γιο, οι οποίοι -σύμφωνα και με τα όσα κατήγγειλε ο πρόεδρος της Ένωσης Τεχνικών ΔΕΗ, Βασίλης Μητροδήμος- δεν δίστασαν να ελευθερώσουν σκυλιά ράτσας πιτ μπουλ δίνοντάς τους «εντολή να τους κατασπαράξουν».

Σύμφωνα με δήλωση του δικηγόρου τους, ”ουδέποτε έλαβε χώρα το αναφερόμενο συμβάν και ουδεμία σχέση έχουν τα καταγγελλόμενα σε βάρος τους, ενώ δε, απέχουν πολύ από την πραγματικότητα και τα ακριβή πραγματικά περιστατικά.”

Ο ίδιοι αναφέρουν ότι θα καταθέσουν μηνυτήρια αναφορά κατά των τεχνικών της ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ και κατά παντός υπευθύνου, επίσης και κατά του Προέδρου/εκπροσώπου των τεχνικών, κο Βασίλειο Μητροδήμο.

Καταλήγοντας, δηλώνουν πως ”είναι αδιανότητο σε μια εποχή που ο παγκόσμιος ιστός μας δοκιμάζεται, να λαμβάνουν χώρα απόπειρες αποκοπής του ρεύματος σε ιδιώτες, οι οποίοι είχαν ήδη
προβεί σε ρύθμιση και τακτοποίηση των όποιων οφειλών του”.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:58