06/06/2020 04:05:08

Οι ΔΙΑΛΟΓΟΙ του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος ξεκινούν τον Απρίλιο μια σειρά online συζητήσεων

Οι ΔΙΑΛΟΓΟΙ του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος ξεκινούν τον Απρίλιο μια σειρά online συζητήσεων - Media

 

Οι ΔΙΑΛΟΓΟΙ του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) ξεκινούν τον Απρίλιο μια σειρά online συζητήσεων γύρω από τα νέα δεδομένα και τις προκλήσεις της καθημερινότητας.

Τώρα που είμαστε μακριά, θέλουμε να βλεπόμαστε περισσότερο. Έτσι, οι ΔΙΑΛΟΓΟΙ του ΙΣΝ, που εδώ και σχεδόν δυόμιση χρόνια μιλούν κάθε μήνα για διαφορετικά θέματα, σε διαφορετικό μέρος, αλλά πάντα Τετάρτη στις 18:30,

θα πραγματοποιούν πλέον περισσότερες συζητήσεις κάθε μήνα διαδικτυακά για ιδέες και προβληματισμούς που μας αφορούν.

Τον Απρίλιο οι ΔΙΑΛΟΓΟΙ ξεκινούν μια σειρά live webcast γύρω από τα πολυεπίπεδα ζητήματα που προκύπτουν σχετικά με την μετάλλαξη της κοινωνίας, της οικονομίας και της προσωπικής μας ζωής από την έξαρση του COVID-19 και έπειτα. Η πρώτη διαδικτυακή συνάντηση των ΔΙΑΛΟΓΩΝ πρόκειται να πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη Τετάρτη 15 Απριλίου στις 18:30 με θέμα «Σύνδεση σε αναμονή». Ο Νικόλας A. Χρηστάκης, M.D., Ph.D., M.P.H. Καθηγητής Sterling Κοινωνικών και Φυσικών Επιστημών και ο Βασίλης Κεκάτος, σκηνοθέτης, θα συζητήσουν το θέμα της κοινωνικής απομόνωσης που βιώνουμε τη στιγμή που η ανάγκη για ανθρώπινη επαφή παραμένει έντονα παρούσα.

Τις τελευταίες εβδομάδες, η ανάγκη κοινωνικής αποστασιοποίησης για την αντιμετώπιση του COVID-19 μας έχει φέρει όλους αντιμέτωπους με μια νέα πραγματικότητα. Παρά τη φυσική απόσταση που υπάρχει, και καθώς η ανάγκη συμμετοχής, διατήρησης και ενίσχυσης του δημόσιου διαλόγου παραμένει όπου κι αν βρίσκεται ο καθένας μας, οι ΔΙΑΛΟΓΟΙ του ΙΣΝ βρίσκουν τον τρόπο να συναντιόμαστε, σε ένα νέο δρόμο επικοινωνίας και με ένα νέο κύκλο συζητήσεων.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.