search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 04:41
MENU CLOSE

Πολάκης κατά Μητσοτάκη: Αύξησε τη χρηματοδότηση του ΕΣΥ στο 7%, αλλίως ρίχνεις στάχτη στα μάτια

14.04.2020 14:04
Έξαλλος ο Πολάκης με τον Κυρανάκη: Είναι «συνειδητός και χυδαίος προβοκάτορας» - Media

Με τον γνωστό εκρηκτικό τρόπο του σχολίασε ο τέως αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης το διάγγελμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, καλώντας τον να δεσμευτεί για χρηματοδότηση του ΕΣΥ και μέτρα στήριξης της οικονομίας.

Συγκεκριμένα, ο Π. Πολάκης έγραψε στο Facebook:

Πριν λίγο ειδα το αποψινο διάγγελμα του πρωθυπουργού.ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΕΞΗΣ:
 
Κύριε Μητσοτακη:
 
1) Αν άλλαξες γνώμη για το ΕΣΥ (που ήθελες να φέρεις ιδιώτες μάνατζερ και ΣΔΙΤ),τότε:
-Ανακοίνωσε αύξηση της χρηματοδότησης του σε βάθος τριετίας στο 7% του ΑΕΠ ,ΤΩΡΑ!!
-Ενεργοποίησε ,ΤΩΡΑ,το πρόγραμμα των 10.000 μόνιμων διορισμών του ΣΥΡΙΖΑ για τα έτη 2019-2022 το οποίο πάγωσες μόλις ανέλαβες την κυβέρνηση .Ετσι θα ανοίξουν τα κρεββατια ,δεν δουλεύουν μόνα τους !!
-Μονιμοποίησε τους εργαζόμενους των προγραμμάτων του ΟΑΕΔ και το επικουρικό προσωπικό που δουλεύει πάνω από 2 χρόνια στα νοσοκομεία,ΤΩΡΑ !!!
-Αν κατάλαβες την αξία της καθαρίστριας ,εκτός από το να της πεις καλημέρα ,ΔΙΩΞΕ ΤΩΡΑ ,τους εργολάβους από τα υπόλοιπα νοσοκομεία που δεν προλάβαμε να διώξουμε εμείς ! Το ευρωπαϊκό δικαστήριο και το ΣΤΕ σου έχουν λύσει τα χέρια .Μετάτρεψε τις ατομικες συμβάσεις τους σε αορίστου χρόνου
-ΔΩΣΕ ΤΩΡΑ μια σοβαρή αύξηση στους μισθούς του υγειονομικού προσωπικου και ενέταξε το σύνολο στα Βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα .
ΑΛΛΙΩΣ ΛΕΣ ΨΕΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ !
 
2)Αν κατάλαβες την αξία των παιδιών με τα μηχανάκια και των εργαζομενων στα σούπερ μάρκετ ,επανάφερε ΤΩΡΑ τις ελεύθερες διαπραγματεύσεις την επεκτασιμοτητα των συλλογικών συμβάσεων ,και την προστασία για τις απολύσεις που νομοθετήσαμε εμείς και κατήργησε ο Βρούτσης κατακαλόκαιρο!
ΑΛΛΙΩΣ ΛΕΣ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΣΥΜΠΟΝΙΑΣ !
 
3) Για να μην είναι η Ύφεση τεράστια ΠΑΡΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΩΝ 26 δις ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ με τον Αλεξη Τσίπρα που ΔΕΝ έδειξαν τα κανάλια που πήραν καμία πενηνταριά εκατομμύρια λόγω κορωναϊου!
 
4) Εκτός από «απόθεμα αξιοπιστίας» αυτό που βασικά έχεις είναι το ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΤΩΝ 37 ΔΙΣ που άφησε ο ΣΥΡΙΖΑ ,αλλιώς θα κλαίγαμε ήδη μαύρο δάκρυ ,μετά και την απαράδεκτη άρνηση των Γερμανών για το Ευρωομόλογο που υπέγραψες και συ αλλά δεν υποστήριξες επι της ουσίας!
 
5)Τα 14 δις μας τα εξηγείς λίγο αναλυτικά που είναι ; Γιατί στους εργαζόμενους και στην αγορά ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΑΚΟΜΑ (μόνο το δώρο Πάσχα στους υγειονομικούς)
 
6) Τα μέτρα της απομόνωσης που μπλόκαραν την εξέλιξη της επιδημίας όπως και σε πολλές άλλες χώρες της Ευρώπης ,ένας λόγος που πέρασαν και υλοποιήθηκαν από τους Έλληνες είναι γιατί βάλαμε πλάτη ως αντιπολίτευση κάτι που με βάση τη συμπεριφορά σας σε κρίσιμες εθνικές στιγμές σίγουρα ΔΕΝ θα κάνατε εσείς!
 
7)ΔΕΝ θα βάλουμε όμως καμία πλάτη στη ΔΙΑΣΠΑΘΙΣΗ δημοσίου χρήματος, από τα δώρα στα ΜΜΕ ,τα δώρα στον ιδιωτικό τομεα της Υγειας ,τις υπερτιμολογησεις και τις απευθειας αναθεσεις,το πάρτυ των χονδρεμπόρων των ατομικών μέσων προστασιας καθώς δεν βάζετε ΔΙΑΤΙΜΗΣΗ,τα δώρα στους ιδιοκτήτες ΚΕΚ που προκλητικά θα πάρουν τα 80 από τα 180 εκατομμύρια του βαουτσερ της ψευτοκαταρτισης των ελεύθερο επαγγελματιών!!
 
Και μια τελευταία κουβέντα: Αν τα συνεχή διαγγέλματα και δη το τελευταίο (με τη λογοδοσία) είναι προετοιμασία για εκλογικό αιφνιδιασμό,ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ και περιμένουμε :
Η κρίση και η λιτότητα που έρχεται θα είναι τέτοιας έκτασης που ο λαός θα σκεφτεί πολύ καλά ποιος θα τη διαχειριστεί ξανά.
-Η αριστερά που έβγαλε την Ελλάδα από τα μνημόνια η η Δεξιά που την χρεωκόπησε;;;
-Αυτοί που ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ πως δεν έβαλαν το δάχτυλο στο μέλι ή αυτοί που τώρα μέσα στην κρίση κάνουν «δουλειές» ;
…..Ο δρόμος του «Μωϋσή» μπορεί να βγάζει στη γειτονιά του Τσώρτσιλ ……
 
Αντε καλό ξημέρωμα σε όλους και αύριο ναχουμε μηδενικά κρούσματα και ΚΑΜΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ !!
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 04:28