search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:29
MENU CLOSE

Απίστευτο βίντεο: Η στιγμή που κλέφτης σπάει την προθήκη μουσείου και κλέβει πίνακα του Βαν Γκογκ αξίας 3 εκατομμυρίων ευρω (Video)

22.04.2020 17:48
Βαν Μόρισον: Κατακεραυνώνει τη βρετανική κυβέρνηση για τα μέτρα κατά του κορωνοϊού -  «Παίρνει την ελευθερία μας» - Media

 

Οι κάμερες στο μουσείο του Singer Laren κοντά στο Άμστερνταμ, κατέγραψαν καρέ καρέ τη δράση ενός κλέφτη ο οποίος μπήκε βράδυ στο μουσείο σπάζοντας την πόρτα και στη συνέχεια με μια βαριοπούλα σπάει μια προθήκη και παίρνει έναν πίνακα του Βαν Γκογκ αξίας τριών εκατομμυρίων ευρώ. 
Ο πίνακας είναι η ζωγραφιά ενός ανοιξιάτικου κήπου τον οποίο είχε ζωγραφίσει ο μεγάλος καλλιτέχνης το 1884 και ονομάζεται The Parsonage Garden.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο άνδρας έδρασε με εξαιρετική ψυχραιμία, έσπασε την βαριά τζαμαρία και στη συνέχεια παρά το γεγονός ότι ήξερε πως θα χτυπούσε ο συναγερμός εκείνος πήγε στη συγκεκριμένη προθήκη την έσπασε και πήρε τον πίνακα. 
Το μουσείο ήταν έτσι και αλλιώς κλειστό για μέρες εξαιτίας των μέτρων κατά της πανδημία του κορωνοϊου στην Ολλανδία. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:29