search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:38
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Το βίντεο με την Αμοργό και το μήνυμα του Νίκου Αλιάγα στους Γάλλους (Video)

24.04.2020 06:40
Κορωνοϊός: Το βίντεο με την Αμοργό και το μήνυμα του Νίκου Αλιάγα στους Γάλλους (Video) - Media

 

Η Γαλλία αποτελεί μια από τις χώρες που βιώνουν τραγικές στιγμές από την πανδημία του κορωνοϊού, μετρώντας χιλιάδες νεκρούς.

Ο Νίκος Αλιάγας, ένας από τους πιο επιτυχημένους παρουσιαστές της χώρας θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα συμπαράστασης στους Γάλλους με το απέραντο γαλάζιο της Αμοργού.

Άλλωστε, η ομώνυμη ταινία του Λυκ Μπεσόν που γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στην Αμοργό κατέστησε αυτό το νησί του Αιγαίου κορυφαίο τουριστικό προορισμό για τους Γάλλους από το 1988 οπότε και προβλήθηκε για πρώτη φορά.

Στο βίντεο που δημοσίευσε στο Facebook ο Νίκος Αλιάγας σχολιάζει: «Λίγο από το απέραντο γαλάζιο της Αμοργού κι ένα μήνυμα για τη Γαλλία!» ενώ στη συνέχεια παραθέτει -σε ελληνικά και γαλλικά- το μήνυμα των κατοίκων της Αμοργού προς τους δοκιμαζόμενους από τον κορονοϊό Γάλλους:

«Γαλλία και Αμοργός ζουν χρόνια μια σχέση δυνατή! Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για την υγεία, φίλοι Γάλλοι να μας νιώθετε διπλά σας! Η δυνατή αγάπη μας παραμένει λουσμένη με το φώς του Αιγαίου και το απέραντο Γαλάζιο της Αμοργού. Μέσα από την καρδιά μας σας ευχόμαστε να ξεπεράσετε την πανδημία και σύντομα αγκαλιασμένοι να γιορτάσουμε και να γευτούμε τη ζωή στη Αμοργό μας».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:37