search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:03
MENU CLOSE

Τατσόπουλος σε Κραουνάκη: Σταμάτη «του Κούλη το λημέρι» πριν λίγους μήνες ήταν «του Αλέξη το λημέρι»

26.04.2020 16:12
Πέτρος Τατσόπουλος: «Δε γνώρισα ποτέ τον πατέρα μου, είμαι αγνώστου πατρός» (Video) - Media

 

Στον Σταμάτα Κραουνάκι απευθύνεται η ανάρτηση του Πέτρου Τατσόπουλου στο Facebook. 

Σχολιάζοντας το σχόλιο του μουσικοσυνθέτη για την εν κινήσει συναυλία της Πρωτοψάλτη, ο συγγραφέας θυμίζει «με την αγάπη» του στον Σταμάτη Κραουνάκη ότι πριν το Μέγαρο Μαξίμου γίνει «του Κούλη το λημέρι» υπήρξε «του Αλέξη το λημέρι» και όλων όσοι διετέλεσαν πρωθυπουργοί της χώρας με τη ψήφο του ελληνικού λαού.

«ΤΟ ΛΗΜΕΡΙ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ
Σταμάτη, καλησπέρα. Με το θάρρος της παλιάς μας γνωριμίας, επίτρεψέ μου να σου υπενθυμίσω ότι “του Κούλη το λημέρι” ήταν πριν από λίγους μήνες “του Αλέξη το λημέρι” και νωρίτερα “το λημέρι” όλων εκείνων που αποφάσιζε να στείλει εκεί ο ελληνικός λαός με την ψήφο του, είτε τους ψηφίζαμε εσύ κι εγώ είτε όχι, όπως και το “λημέρι” όλων εκείνων που θα αποφασίσει να στείλει με την ψήφο του στο μέλλον (εξ ου και το “λημέρι” έχει πάντοτε “ενοίκους”, ποτέ “ιδιοκτήτες”). Θα συμφωνήσουμε κάποτε πως οφείλουμε σεβασμό στο κοινοβουλευτικό μας πολίτευμα, ανεξαρτήτως εάν οι εκάστοτε πρωθυπουργοί είναι του γούστου μας ή κάθε λίγο και λιγάκι θα πρέπει να επιστρέφουμε στα θρανία για να (ξανα)διδαχτούμε την αλφαβήτα της δημοκρατίας; Με την αγάπη μου.», αναφέρει στην ανάρτησή του. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:03