search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:06
MENU CLOSE

Ρένα Δούρου: Η Περ. Αττικής προωθεί με λογότυπό της ως αντισηπτικό και απολυμαντικό, ένα προϊόν που είναι καλλυντικό           

28.04.2020 15:59
Ρένα Δούρου: Η Περ. Αττικής προωθεί με λογότυπό της ως αντισηπτικό και απολυμαντικό, ένα προϊόν που είναι καλλυντικό            - Media

 

Η Περιφέρεια Αττικής κυκλοφορεί ως “αντισηπτικό – απολυμαντικό” προϊόν που είναι… καλλυντικό’ καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η παράταξη Δύναμη Ζωής της Ρ. Δούρου προσθέτοντας ότι σύμφωνα με τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΟΦ), το συγκεκριμένο προϊόν κυκλοφορεί ως καλλυντικό και δεν μπορεί να φέρει τις ενδείξεις “Οινόπνευμα – Απολυμαντική και Αντισηπτική δράση”. Μάλιστα, ο ΕΟΦ, όπως σημειώνει η παράταξη της πρώην περιφερειάρχη, παρότι έχει ζητήσει με έγγραφό του απ’ τον προμηθευτή, να διαγράψει άμεσα τις παραπάνω ενδείξεις, αυτό δεν έχει συμβεί.

Η κ Δούρου διαπιστώνει πως πάνω στο εν λόγω προϊόν έχει εκτυπωθεί και το λογότυπο της Περιφέρειας, γεγονός «παράδοξο» κατά την πρώην περιφερειάρχη.
Τέλος η παράταξη Δύναμη Ζωής, καλεί την Διοίκηση της Περιφέρειας «εν μέσω πανδημίας να σταματήσει να αντιμετωπίζει με επικοινωνιακούς όρους αυτοπροβολής, σοβαρά ζητήματα που άπτονται της δημόσιας υγείας και να αναλάβει τις ευθύνες της – είτε πρόκειται για τους ελέγχους ιδιωτικών δομών υγείας, είτε για την προμήθεια κρίσιμων μέσων προστασίας κατά του ιού».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:06