search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 16:15
MENU CLOSE

Ποιος κορωνοϊός…: Συγκέντρωση κατά της μεταφοράς μεταναστών στη Σούδα (Video)

04.05.2020 16:39
Ποιος κορωνοϊός...: Συγκέντρωση κατά της μεταφοράς μεταναστών στη Σούδα (Video) - Media

 

Μπορεί ο Σωτήρης Τσιόδρας και ο Νίκος Χαρδαλιάς να τονίζουν ότι παρά τη χαλάρωση των μέτρων ο κίνδυνος από την πανδημία του κορωνοϊού δεν έχει παρέλθει, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε μερικές δεκάδες συμπολιτών μας να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Σούδα, κατά το ενδεχομένου μεταφοράς προσφύγων και μεταναστών στην Κρήτη.

Αρκετός κόσμος ανταποκρίθηκε τελικά στο διαδικτυακό κάλεσμα διαμαρτυρίας στη Σούδα, αν και οι αρχικοί διοργανωτές φαίνεται πως έκαναν τελικά… βήμα πίσω. Οι πολίτες που βρέθηκαν στο λιμάνι της Σούδας, διαμαρτυρόμενοι για το ενδεχόμενο έλευσης μεταναστών από τη Λιβύη, ουσιαστικά συγκεντρώθηκαν μετά από πρόσκληση από… προφίλ σε προφίλ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
 
Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε μετά και τις τελευταίες δηλώσεις του Αναπληρωτή Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, Γιώργου Κουμουτσάκου, ότι οι Λίβυοι που θα διασώζονται από την εμπόλεμη κατάσταση θα μεταφέρονται αναγκαστικά σε κάποιο κοντινό λιμάνι, το οποίο στην περίπτωση της χώρας μας είναι το λιμάνι της Σούδας, όπως μεταδίδει το cretalive.gr.
 

Οι συγκεντρωθέντες έψαλαν τον εθνικό ύμνο, παρά το ότι προς στιγμήν επικράτησε μικροένταση, καθώς επιχειρήθηκε να ανακοινωθεί κάτι με μία ντουντούκα, κάτι που ήταν αντίθετο με το κάλεσμα που είχε γίνει στο διαδίκτυο.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 16:15