26/02/2021 18:52:59

Ζαρίφη για κόψιμο Πρωινού Καφέ: Εγώ έφταιγα περισσότερο από τον Μουτσινά (Video)

Ζαρίφη για κόψιμο Πρωινού Καφέ: Εγώ έφταιγα περισσότερο από τον Μουτσινά (Video) - Media

 

Μια ενδιαφέρουσα συζήτηση στο “Σημείο συνάντησης”, είχαν, το βράδυ της Τρίτης, η Κατερίνα Ζαρίφη και η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Μεταξύ άλλων, η πρώτη αναφέρθηκε στον λόγο που το εγχείρημά της να παρουσιάσει εκπομπή με τον Νίκο Μουτσινά είχε αποτύχει, με τον “Πρωινό Καφέ” να κόβεται απροσδόκητα. Η παρουσιάστρια υπογράμμισε ότι το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης ανήκε στην ίδια και όχι στον συμπαρουσιαστή της.

“Αυτή η εκπομπή κόπηκε τον Μάρτιο. Πιστεύω ότι τότε περισσότερο έφταιγα εγώ και όχι ο Νίκος Μουτσινάς. Ήμουν κότα. Δεν πίστεψα, δεν είχα την εμπιστοσύνη που είχαν οι άλλοι σε μένα ότι θα το βγάλω πέρα αυτό. Τότε υπήρχαν κανάλια που, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ, είχαν τις γνωστές εκπομπές που βάζεις τρεις ανθρώπους που μας έβριζαν κατ’ εξακολούθησει. Πολλές τέτοιες περιπτώσεις. Νομίζω ότι τόσο bullying τηλεοπτικό, εκείνη την εποχή, μαζί με τον Νίκο Μουτσινά δεν πρέπει να έχει ξαναφάει πρόσωπο στην τηλεόραση. Δεν μας ήθελαν γιατί, για τότε, ήμασταν κάτι διαφορετικό. Ημασταν, νομίζω, μπροστά και είχαμε κάνει πράγματα που ήταν μια άλλη κατάσταση από τη συνηθισμένη.

Την μέρα που κοπήκαμε με τον Νίκο είχαμε μέσο όσο 27% στην εκπομπή. Θέλω να πω πως ήταν όλο λίγο περίεργο. Δεν ήξερε και ο κόσμος τι να περιμένει από εμάς, ίσως να μην επικοινωνήθηκε και σωστά τι να περιμένει από εμάς. Πραγματικά δεν καταλάβαινα γιατί μας βρίζουν οι άνθρωποι, δεν υπήρχε αυτό το πράγμα. Επηρεάστηκε και ο Νίκος” είπε μεταξύ άλλων.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.