search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:10
MENU CLOSE

Χριστίνα Παππά: Το παρασκήνιο για το τέλος της φιλίας της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

09.05.2020 15:48
Ιωάννα Παππά: Ήθελα να πάρω ανάσες από την τηλεόραση - Επιστρέφει μετά από 14 χρόνια - Media

 

Στο πλατό της εκπομπής “Μαζί σου” βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η Χριστίνα Παππά, η οποία μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για την εμπειρία της στο J2US, ενώ ξεκαθάρισε και την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Ήταν πολύ ωραία εμπειρία, όλα τα παιδιά ήταν καταπληκτικά, εμένα μου λείπει πάρα πολύ αυτό το παρεϊστικο… Εντάξει, με τον Νίκο Κοκλώνη είμαστε φίλοι και η κριτική επιτροπή είναι ένας κι ένας, δεν χρειάζονται και πολλά λόγια. Καμία κόντρα με την Κωνσταντίνα. Γι’ αυτό εμένα δεν μου αρέσει να κάνω μαγνητοσκοπημένα, άλλα λες και άλλα γράφονται. Είχαμε κάτι τελείως δικό μας, κάτι προσωπικό… Το “αφελής” το είπα με την καλή έννοια, δηλαδή παιδικότητα. Εμένα και μου αρέσει πάρα πολύ, της είχα πει και “Κωνσταντίνα μου πόσο όμορφη είσαι” και τη θαυμάζω και μου αρέσει να τη βλέπω, μου φτιάχνει η διάθεση όταν τη βλέπω. Από εκεί και πέρα δεν έχω απολύτως τίποτα με την κοπέλα», ανέφερε. 

«Δεν είναι κακό να πεις σε κάποιον ότι είναι αφελής, με την καλή έννοια. Αν εγώ λέω ότι είναι σαν παιδί, έχει αυτή την αφέλεια, αυτή την παιδικότητα και σου κρατάνε μόνο μία λέξη, δεν ευθύνομαι εγώ», είπε μεταξύ άλλων η Χριστίνα Παππά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:10