search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:23
MENU CLOSE

Του έκαναν την κηδεία και ενώ θρηνούσαν επάνω από το φέρετρο, το πτώμα άρχισε να κουνιέται (Video)

13.05.2020 12:51
Του έκαναν την κηδεία και ενώ θρηνούσαν επάνω από το φέρετρο, το πτώμα άρχισε να κουνιέται (Video) - Media

 

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε κηδεία στην Ινδονησία στην πόλη Manado. Ένας άνδρας που πέθανε από φυσιολογικό θάνατο, βρισκόταν μέσα στο φέρετρο μέσα στον ανοιγμένο τάφο και οι φίλοι και συγγενείς του θρηνούσαν από πάνω του.
Τη στιγμή που ο ιερέας ακούγεται να λέει «Ο Θεός είπε :Είμαι η ανάσταση και η ζωή. Όποιος πιστεύει σε μένα θα ζήσει ακόμα κι αν είναι νεκρός» εκέινη τη στιγμή εντελώς ξαφνικά όπως έχει καταγράψει και η κάμερα, μέσα από το τζαμάκι που φαίνεται το φέρετρο το πτώμα αρχίζει να κουνιέται. Οι συγγενείς του απάιτησαν από τον ιερέα να διακόψει την τελετή και ζήτησαν να ανοίξει το φέρετρο. Έτρεφαν την ελπίδα ότι ίσως ο άνθρωπος τους να ζούσε. 
Το φέρετρο άνοιξε αλλά ο νεκρός παρέμενε νεκρός. Σύμφωνα με τους επιστήμονες υπάρχει μια σπάνια πιθανότητα όταν κάποιος πεθάνει και ξεκινάει η διαδικασία της αποσύνθεσης το κορμί του αντανακλαστικά να συσπάται. Κάτι παρόμοιο έγινε και στη συγκεκριμένη περίπτωση. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:23