12/07/2020 15:51:37

Του έκαναν την κηδεία και ενώ θρηνούσαν επάνω από το φέρετρο, το πτώμα άρχισε να κουνιέται (Video)

Του έκαναν την κηδεία και ενώ θρηνούσαν επάνω από το φέρετρο, το πτώμα άρχισε να κουνιέται (Video) - Media

 

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε κηδεία στην Ινδονησία στην πόλη Manado. Ένας άνδρας που πέθανε από φυσιολογικό θάνατο, βρισκόταν μέσα στο φέρετρο μέσα στον ανοιγμένο τάφο και οι φίλοι και συγγενείς του θρηνούσαν από πάνω του.
Τη στιγμή που ο ιερέας ακούγεται να λέει «Ο Θεός είπε :Είμαι η ανάσταση και η ζωή. Όποιος πιστεύει σε μένα θα ζήσει ακόμα κι αν είναι νεκρός» εκέινη τη στιγμή εντελώς ξαφνικά όπως έχει καταγράψει και η κάμερα, μέσα από το τζαμάκι που φαίνεται το φέρετρο το πτώμα αρχίζει να κουνιέται. Οι συγγενείς του απάιτησαν από τον ιερέα να διακόψει την τελετή και ζήτησαν να ανοίξει το φέρετρο. Έτρεφαν την ελπίδα ότι ίσως ο άνθρωπος τους να ζούσε. 
Το φέρετρο άνοιξε αλλά ο νεκρός παρέμενε νεκρός. Σύμφωνα με τους επιστήμονες υπάρχει μια σπάνια πιθανότητα όταν κάποιος πεθάνει και ξεκινάει η διαδικασία της αποσύνθεσης το κορμί του αντανακλαστικά να συσπάται. Κάτι παρόμοιο έγινε και στη συγκεκριμένη περίπτωση. 
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.