search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 12:03
MENU CLOSE

Τσιάρας σε ΣΥΡΙΖΑ: Αν θέλετε να πούμε για παρέμβαση στη Δικαιοσύνη, να θυμηθούμε τι έλεγε ο Τσίπρας

15.05.2020 13:28
Τσιάρας σε ΣΥΡΙΖΑ: Αν θέλετε να πούμε για παρέμβαση στη Δικαιοσύνη, να θυμηθούμε τι έλεγε ο Τσίπρας - Media

 

Το γάντι στον ΣΥΡΙΖΑ επέστρεψε ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας αναφορικά με τις καταγγελίες της αντιπολίτευσης για παρέμβαση του κ. Ακη Σκέρτσου, στενού συνεργάτη του πρωθυπουργού στο έργο της δικαιοσύνης.

Ο κ. Τσιάρας με παρέμβασή του στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής είπε «έγινε προσπάθεια να εμφανιστεί ως δήθεν παρέμβαση στην Δικαιοσύνη αυτό που ανάρτησε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ. Είπε κύριοι συνάδελφοι κάτι διαφορετικό από αυτό που ανέφερε ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών; Υπάρχουν υποθέσεις που συγκεντρώνουν τεράστιο ενδιαφέρον. Τις περισσότερες φορές είναι υποθέσεις με ανθρώπινο πόνο, πολύκροτες που απασχολούν την κοινή γνώμη. Σε αυτές τις υποθέσεις υπάρχει συναισθηματική φόρτιση. Όλοι ξέρουμε ότι οι δικαστικοί λειτουργοί πρέπει να κρατούνται μακριά από οποιαδήποτε συναισθηματική φόρτιση για να πάρουν την σωστή απόφαση. Όλα είναι κατανοητά. Το να εκφράζει όμως κανείς την προσωπική του άποψη για το ύφος της άσκησης των καθηκόντων ενός δικαστικού λειτουργού δεν αποτελεί παρέμβαση στο έργο της δικαιοσύνης. Αν θέλουμε να μιλήσουμε για παρεμβάσεις στην Δικαιοσύνη ας προστρέξουμε σε όσα δήλωνε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τους αρμούς της εξουσίας και για την εξέταση των προσφυγών για τις τηλεοπτικές άδειες».

Ο κ. Τσιάρας υποστήριξε ότι η τακτική του ΣΥΡΙΖΑ φανερώνει την έλλειψη ουσιαστικών επιχειρημάτων. «Η ένδεια επιχειρημάτων σας αναγκάζει να επαναφέρετε το θέμα της χρηματοδότησης των κομμάτων. Θέλετε να δούμε ποιοι έστελναν ακόμα και επιστολές στις τράπεζες; Ποιοι έχουν offshore σε δικά τους ακίνητα και σε δικά τους ΜΜΕ; Θέλετε να κάνουμε αυτή την συζήτηση;».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 12:03