search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:07
MENU CLOSE

Ραγίζει καρδιές ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη: «Αυτοί θα βγουν κάποια στιγμή, εμείς είμαστε ψυχικά νεκροί»

15.05.2020 16:51
Ραγίζει καρδιές ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη: «Αυτοί θα βγουν κάποια στιγμή, εμείς είμαστε ψυχικά νεκροί» - Media
 
«Αισθάνθηκα μια στιγμιαία ψυχική ανακούφιση – είχαμε την αγωνία για τα ελαφρυντικά βέβαια»: με αυτά τα λόγια περιέγραψε ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη την ψυχική του κατάσταση, λίγο μετά την απόφαση του δικαστηρίου, που ήταν καταδικαστική για τους δολοφόνους της κόρης του.
 
Ωστόσο, σημείωσε ότι «λέω στιγμιαία γιατί εμείς έχουμε μαραθώνιο πόνου μέχρι να πεθάνουμε. Αυτοί θα βγούνε κάποια στιγμή, αλλά εμείς θα είμαστε μια ζωή ψυχικά νεκροί», ενώ έσπευσε να ευχαριστήσει «τους ήρωες του δικαστηρίου, τους δικαστές τους ενόρκους και την κα εισαγγελέα. […] Στάθηκε στο ύψος μέχρι τον ουρανό εκεί που βρίσκεται η Ελένη».
 
«Εχουμε λάβει πάρα πολλά μηνύματα συμπαράστασης και ευχαριστούμε πολύ όλους» κατέληξε ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι μόλις ανακοινώθηκε η απόφαση του δικαστηρίου, το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα, ενώ έξω από τη δικαστική αίθουσα βρίσκονταν και μέλη οργανώσεων ανθρωπίνων δικαιωμάτων που φώναζαν συνθήματα.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:07