13/07/2020 15:16:41

Χάρης Ρώμας για οικογένεια Τοπαλούδη: Η ταφόπλακα της Ελένης ήταν εκεί και πίεζε με δύναμη το στήθος τους

Χάρης Ρώμας: «Αν δεν ήμουν αυτός που είμαι, θα ήθελα να είμαι η Μέριλ Στριπ» - Media

 

 

Με μία ανάρτησή του στο Facebook ο Χάρης Ρώμας εξέφρασε τον σεβασμό και τη συγκίνησή του στην οικογένεια της Ελένης Τοπαλούδη για «όσα φοβερά τους συνέβησαν» αποκαλύπτοντας ότι παρακολούθησαν την τελευταία παράσταση –πριν απαγορευτεί η λειτουργία των θεάτρων λόγω της πανδημίας- της κωμωδίας «Ο βαφτιστικός της κυρίας» στον Πολυχώρο «Αθηναΐς», για να «ξεφύγουν από το ζόφο που τους ακολουθεί».

Η ανάρτησή του:

 «Ο κύριος και η κυρία Τοπαλούδη αλλά και ο μονάκριβος αδερφός της μαρτυρικής Ελένης, ζήτησαν να έρθουν στο θέατρο και μάλιστα αυτό έγινε στην τελευταία παράσταση του «Βαφτιστικού της κυρίας» δεδομένου ότι από την επόμενη ημέρα αποφασίστηκε να κλείσουν τα θέατρα λόγω κορωνοιού.
Είχα αποφασίσει να μην πω τίποτα μέχρι να ολοκληρωθεί η δίκη και να βγει η απόφαση που όλοι περιμέναμε.
Τώρα που η οικογένεια αισθάνεται ότι η Ελένη δικαιώθηκε (εν μέρει βέβαια) τους εκφράζω τον σεβασμό μου και την συγκίνησή μου για όσα φοβερά τους συνέβησαν.
Η τιμή για το ότι επέλεξαν την παράσταση μου ώστε να ξεφύγουν δύο ώρες από τον ζόφο που τους ακολουθεί είναι τεράστια Και φυσικά μέσα μου ξέρω ότι και αυτές τις δύο ώρες η απόδραση ήταν προσχηματική. Και η ταφόπλακα της Ελένης ήταν εκεί και πίεζε με δύναμη το στήθος τους.
Ας γίνει η Ελένη σύμβολο για όλες τις γυναίκες που αγωνίζονται για να γλυτώσουν την κακοποίηση και τα ακόμη χειρότερα.
Ας κάνουμε όλοι ένα «τείχος» για να τις προστατεύσουμε».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.