search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 20:29
MENU CLOSE

Μάγδα Τσέγκου: Από ένα απλό απόστημα ξεκίνησε ο γολγοθάς του Αναστάση Δαφνή στο νοσοκομείο (Video)

17.05.2020 16:06
Μάγδα Τσέγκου: Από ένα απλό απόστημα ξεκίνησε ο γολγοθάς του Αναστάση Δαφνή στο νοσοκομείο (Video) - Media

 

Από ένα απόστημα στο δόντι ξεκίνησε ο γολγοθάς του αδικοχαμένου δημοσιογράφου Αναστάση Δαφνής, μετά από 14 χειρουργεία και 77 ημέρες νοσηλείας στο Νοσοκομείο. 

Η Μάγδα Τσέγκου μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου για τον θάνατο 30χρονου αποκαλύπτοντας πως όλες αυτές τις μέρες βρισκόταν στο πλευρό της μητέρας του, Λίτσας, η οποία είχε μείνει μόνο μετά το θάνατο του συζύγου της από καρκίνο πριν από 5 χρόνια. 

«Ο Αναστάσης είχε ένα πρόβλημα με το δόντι του. Ένα απλό απόστημα. Δεν είχε κάποιο άλλο πρόβλημα. Και από τότε ξεκίνησε ο γολγοθάς του. Μόνο η μητέρα του ξέρει τι πέρασε ο Αναστάσης. Δεν ξέρουμε τι ακριβώς έγινε αλλά η μόλυνση αυτή πέρασε σε όλο το σώμα του. Ουσιαστικά έπαθε σηψαιμικό σοκ. Θα δούμε στο μέλλον τι έχει συμβεί», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Μάγδα Τσέγκου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 20:24