search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:57
MENU CLOSE

Κρήτη: Έκλεψαν 2 κούτες παγωτά, τσιγάρα και ποτά από ψιλικατζίδικο – Επιστρατεύτηκε η… ΟΠΚΕ για την σύλληψή τους!

20.05.2020 10:32
Κρήτη: Έκλεψαν 2 κούτες παγωτά, τσιγάρα και ποτά από ψιλικατζίδικο - Επιστρατεύτηκε η... ΟΠΚΕ για την σύλληψή τους! - Media

 

Τρεις άνδρες, τα ξημερώματα της Τετάρτης, λήστεψαν ένα κατάστημα ψιλικών αλλά στάθηκαν «άτυχοι» καθώς λίγο αργότερα βρέθηκαν με χειροπέδες.

Συγκεκριμένα, σύμφώνα με το cretalive.gr, περίπου στις 2.30 τα ξημερώματα της Τετάρτης, τρεις Έλληνες, ένας 36χρονος, ένας 44χρονος κι ένας 46χρονος, έφτασαν στο ψιλικατζίδικο στην Λεωφ. 62 Μαρτύρων στο Ηράκλειο, με δύο οχήματα, αφαίρεσαν δύο κούτες παγωτά, τσιγάρα και ποτά, κι έσπευσαν να εξαφανιστούν. 

Μετά από περιγραφή της υπαλλήλου του καταστήματος, περιπολικό της Άμεσης Δράσης εντόπισε και συνέλαβε τον 36χρονο, ενώ λίγη ώρα αργότερα άνδρες… της ομάδας ΟΠΚΕ συνέλαβαν και τους άλλους δύο της παρέας.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν τα κλοπιμαία, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:56