search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 05:41
MENU CLOSE

«Βόμβες» Παπαγγελόπουλου: Θα γίνω… Τζένγκις Χαν – «Καρφιά» για Σαμαρά (Video)

20.05.2020 12:14
Παπαγγελόπουλος: Ο Μιωνής θέλει να σώσει Σαμαρά και Ράικου - Media
 
Για «αλλοίωση της πραγματικότητας και διαστροφή της αλήθειας» κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, σε σχέση με την επέκταση της προκαταρκτικής εξέτασης και τη διεύρυνση του κατηγορητηρίου εις βάρος του. Μιλώντας το πρωί στο Open σημείωσε ότι στην υπόθεση της Novartis «δεν υπάρχει καμία σκευωρία, παρά μόνο προσπάθεια να ξεπλύνουν το σκάνδαλο».
 
«Βάζει στο κάδρο» τον Σαμαρά
Αναφερόμενος στην αντιδικία Μιωνή – Φιλιππάκη, επεσήμανε ότι «ο κ. Σαμαράς μου ζήτησε να τον βοηθήσω για τον Παπασταύρου και τον Μιωνή», ενώ και παλαιότερα, όπως δήλωσε ο ίδιος, ο πρώην πρωθυπουργός είχε ζητήσει δύο φορές από τον εκδότη της εφημερίδας «Δημοκρατία», Γιάννη Φιλιππάκη, «να μην γράφει για τους Παπασταύρου – Μιωνή».
 
Σε σχέση με τη χθεσινή του τοποθέτηση στη Βουλή, ο Δ. Παπαγγελόπουλος είπε: «Προσπαθούν να πουν ότι άδειασα τον κ. Παππά. Γιατί να τον αδειάσω; Δεν έχει να φοβηθεί τίποτα ο κ. Παππάς, ούτε εγώ έχω να πω κάτι εις βάρος του». Προσθέτοντας το εξής: «Ο κ. Παππάς ανέλαβε μία πρωτοβουλία, όπως έχει πει, έπειτα από τηλεφώνημα του Νετανιάχου, κάτι που επιβεβαίωσε και η ισραηλινή πρεσβεία. Αν ο κ. Παππάς παρενέβη μετά από τηλεφώνημα του Νετανιάχου για λόγους εθνικούς, να μας πει ο κ. Σαμαράς γιατί παρενέβη. Τον πήρε κι αυτόν ο Νετανιάχου ή προστάτευε τα συμφέροντα του Παπασταύρου και του Μιωνή;».
 
«Θα επιδιώξω να γίνω Τζένγκις Χαν, οργή του Θεού»
Στη συνέχεια είπε ότι τον είχε πάρει τηλέφωνο ο Αντώνης Σαμαράς και του ζήτησε να τον βοηθήσει για τον Παπασταύρου και τον Μιωνή. Σε διευκρινιστική ερώτηση που του έγινε, εάν δηλαδή ο κ. Σαμαράς ήθελε ραντεβού για να ζητήσει χάρη, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός απάντησε: «Βεβαίως. Για τον Παπασταύρου και τον Μιωνή μου ζήτησε να τον βοηθήσω. Το επιβεβαίωσε ο ίδιος, του πήρε 45 μέρες. Έχουμε την προκαταρκτική και θα απαντήσω θεσμικά σε όλα. Ο ίδιος ο κ. Σαμαράς παραδέχθηκε ότι πήγα στο σπίτι του, μόνο που λέει ότι πήγα από μόνος μου για να προστατεύσω εγώ τον Παπασταύρου. Γιατί τον ξέρω, συνεργάτης μου είναι»
 
Τέλος, ανέφερε ότι «τον ξέχασαν τον Ρασπούτιν γιατί δεν υπάρχει Ρασπούτιν. Τους λέω όμως ότι μολονότι είναι πιο εύηχο το όνομα Ρασπούτιν, εγώ θα επιδιώξω να γίνω Τζένγκις Χαν, οργή του Θεού. Κι επίσης εγώ δεν θα μπορούσα να είμαι Ρασπούτιν για ακόμη έναν λόγο. Γιατί εγώ εκείνη την εποχή θα ήμουν με τους μπολσεβίκους, όχι με το τσαρικό περιβάλλον».
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33