search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:45
MENU CLOSE

Ραγκούσης: Πρωτοφανής αστυνομική βιαιότητα κατά των κατοίκων της Τήνου – Η κυβέρνηση να ζητήσει συγγνώμη

21.05.2020 10:28
Ραγκούσης: Επτά ερωτήματα για την εκτόξευση των κρουσμάτων κορωνοϊού σε Πάρο και Αντίπαρο - Media

 

Θέση για τον ξυλοδαρμό κατοίκων της Τήνου  από αστυνομικές δυνάμεις κατά τη διάρκεια κινητοποίησης τους για την εγκατάσταση ανεμογεννητριών στο νησί πήρε  ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης.

Μάλιστα πολλοί από τους κατοίκους συνελλήφθησαν για να αφεθούν στη συνέχεια ελεύθεροι μετά από ολονύκτια συγκέντρωση Τηνιακών έξω από το αστυνομικό τμήμα του νησιού

Ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης κάλεσε την κυβέρνηση να αποσύρει άμεσα τις αστυνομικές δυνάμεις από την Τήνο και να ζητήσει συγγνώμη για τις εικόνες βίας και την πρωτοφανή αστυνομική βιαιότητα που έζησαν οι κάτοικοι του νησιού.

Ειδικότερα, όπως δήλωσε: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη να αποσύρει άμεσα τις αστυνομικές δυνάμεις από την Τήνο και να ζητήσει συγγνώμη από τους κατοίκους για τις πρωτοφανείς βιαιότητες που εξαπέλυσε σε βάρος τους».

«Σήμερα η Τήνος, αύριο όλες οι Κυκλάδες στο στόχαστρο της κυβέρνησης Μητσοτάκη», σχολιάζει, προσθέτοντας ότι «ένα ολόκληρο νησί, μία ολόκληρη τοπική κοινωνία δέχτηκε μία πρωτοφανή αστυνομική βιαιότητα».

Ο κ. Ραγκούσης αναφέρει ότι «η προστασία του μοναδικού παγκοσμίως, φυσικού και δομημένου περιβάλλοντος της Τήνου καθώς και όλων των Κυκλάδων, θα έπρεπε να είναι προτεραιότητα όχι μόνον των  κατοίκων,αλλά και της ίδιας της κυβέρνησης».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:44