search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:18
MENU CLOSE

Aσπα Τσίνα: Αποχωρεί από το «Just the 2 of Us» λόγω υγείας (Video)

22.05.2020 13:07
Aσπα Τσίνα: Αποχωρεί από το «Just the 2 of Us» λόγω υγείας (Video) - Media

 

Mε ένα βίντεο που δημοσίευσε στα social media η Ασπα Τσίνα ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το μουσικό σόου του Open, «Just The 2 of Us», με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη. Η τραγουδίστρια επικαλέστηκε λόγους υγείας και ξεκαθάρισε ότι η τελευταία της εμφάνιση είναι στο επεισόδιο του Σαββάτου.

«Κάποιες μάχες στην ζωή μας είναι πολύ πιο σημαντικές από κάποιες άλλες. Και εγώ ως αμαζόνα και πολεμίστρια -όπως με χαρακτηρίζει ένας πολύ αγαπημένος φίλος μου- ξέρω πολύ καλά να μάχομαι, αλλά να ιεραρχώ τα πράγματα σωστά. Η διασφάλιση της υγείας μου είναι νούμερο ένα όχι μόνο για μένα αλλά και για όσους με αγαπούν και με νοιάζονται. Έτσι αποφάσισα να ακολουθήσω τις ιατρικές οδηγίες της γιατρού μου, η οποία συνεκτιμώντας την κατάσταση του οργανισμού μου -ο οποίος είναι πολύ καταπονημένος-  μου συνιστά ξεκούραση για ένα μήνα.

Έτσι, αποφάσισα να αποχωρήσω από το Just the 2 of us και το αυριανό επεισόδιο θα είναι το τελευταίο, που θα με δείτε. Όπως θα παρακολουθήσετε, η κούραση του οργανισμού μου είναι εμφανής. Δεν θα ήθελα να ανησυχήσετε για μένα αλλά ως καρκινοπαθής που σέβεται τον εαυτό του και αντιλαμβάνεται την ευθύνη που φέρει απέναντί του, δεν θα μπορούσα να έχω οποιαδήποτε άλλη στάση απέναντι στα γεγονότα! Σας ευχαριστώ για τη στήριξη», είπε μεταξύ άλλων η Aσπα Τσίνα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15