search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:21
MENU CLOSE

«Βόμβα μεγατόνων» από τη Ryanair: Θα προσβάλλουμε δικαστικά τη στήριξη της Lufthansa

26.05.2020 12:35
Ryanair: Ξεκινά πάλι τις πτήσεις από Αθήνα - Θετικά τα πρώτα μηνύματα για την επιβατική κίνηση στον ΔΑΑ - Media
 
«Βόμβα» μετατόνων έριξε ο ιδιοκτήτης και CEO της Ryanair, Μάικλ Ο’ Λίρι, ο οποίος δήλωσε ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά της συμφωνίας του γερμανικού κράτους με τη Lufthansa για τη διάσωση του αερομεταφορέα.
 
Σύμφωνα με το Reuters, o O’ Λίρι δήλωσε ότι η συμφωνία για πακέτο 9 δισ. ευρώ θα επιτρέψει στη Lufthansa να «πουλάει κάτω του κόστους» κάνοντας δυσκολότερο τον ανταγωνισμό για εταιρείς χαμηλού κόστους όπως η Ryanair ή η EasyJet.
 
«H Ryanair θα προσβάλλει αυτό το τελευταίο παράδειγμα παράνομης χορήγησης κρατικής βοήθειας στη Lufthansa, που θα στρεβλώσει σε τεράστιο βαθμό τον ανταγωνισμό», κατέληξε ο Ο’ Λίρι.
 
Σημειώνεται ότι και η Κομισιόν «τσινάει» για το πακέτο βοηθείας, με αναλυτές να εκτιμούν ότι επίκειται μετωπική σύγκρουση Βρυξελλών-Βερολίνου.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:17