search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:26
MENU CLOSE

Κυλλήνη: Σχεδόν 350 οχήματα «έφυγαν» προς Ζάκυνθο – Κεφαλονιά μετά την καραντίνα στα νησιά

26.05.2020 18:03
Κυλλήνη: Σχεδόν 350 οχήματα «έφυγαν» προς Ζάκυνθο - Κεφαλονιά μετά την καραντίνα στα νησιά - Media

 

Μεγάλη ήταν η κίνηση προς τη Ζάκυνθο και την Κεφαλονιά, τη χθεσινή – πρώτη – ημέρα της απελευθέρωσης των μετακινήσεων προς τα νησιά λόγω κορωνοϊού.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, τα μέτρα που είχαν ληφθεί είχαν αναγκάσει την Levante Ferries να μειώσει δραματικά τα δρομολόγια στα απαραίτητα ανά ημέρα, στις περισσότερες περιπτώσεις ένα από και ένα προς τα δύο νησιά.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της εταιρίας στην Κυλλήνη Γιάννη Μπαλάση – Σουλελέ, περίπου 210 ταξίδεψαν προς την Ζάκυνθο και περίπου 130 προς Κεφαλονιά.

Στα πρωινά δρομολόγια από την Κυλλήνη οι ουρές που σχηματίστηκαν θύμισαν εικόνες καλοκαιριού, ενώ μεγαλύτερη κίνηση αναμένεται το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος.

Τα δρομολόγια για την ώρα θα παραμείνουν ως έχουν έως τα τέλη ΜαΙου, όμως από τις αρχές Ιουνίου θα αυξηθούν σταδιακά, ακολουθώντας τις ανάγκες της κίνησης.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που υπάρχουν η σεζόν έχει σχεδόν χαθεί για την Ζάκυνθο και την Κεφαλονιά και ο τομέας του τουρισμού εναποθέτει τις ελπίδες του στον εσωτερικό τουρισμό. Υπό αυτές τις συνθήκες ο χειμώνας προμηνύεται δύσκολος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:26