search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 12:41
MENU CLOSE

Μέριλιν Μονρόε: Σπάνιες φωτογραφίες της σε δημοπρασία (Photos)

28.05.2020 09:19
Μέριλιν Μονρόε: Σπάνιες φωτογραφίες της σε δημοπρασία (Photos) - Media

 

Σπάνιες, συλλεκτικές φωτογραφίες της Μέριλιν Μονρόε θα μπορούν να αγοράσουν θαυμαστές της, σε δημοπρασία που πραγματοποιεί σήμερα, Πέμπτη 28 Μαΐου ο αμερικανικός οίκος δημοπρασιών, Nate D. Sanders Auctions.

Πρόκειται για εννέα ασπρόμαυρες φωτογραφίες polaroid της θρυλικής ηθοποιού  που τραβήχτηκαν από τον Ούγγρο φωτογράφο και φίλο της ηθοποιού, Andre de Dienes, μεταξύ του 1945 και του 1953.

Η νεαρή τότε Μέριλιν είχε εκμυστηρετεί την επιθυμία της να γίνει ηθοποιός και οι… ονειρικές φωτογραφίες του Dienes τη βοήθησαν να κατακτήσει την πρώτη της επιτυχημένη δουλειά στο χώρο του θεάματος.

Οι δυο τους, μάλιστα, αποτέλεσαν για λίγο καιρό ζευγάρι, ωστόσο, τελικά παρέμειναν φίλοι μέχρι και τον πρόωρο θάνατό της.

«Οι φωτογραφίες του Andre de Dienes με την Μέριλιν Μονρόε είναι πραγματικά σπάνιες. Είναι υπέροχες εικόνες ενός αναδυόμενου… θρύλου» δήλωσε ο ιδιοκτήτης του οίκου δημοπρασιών, Nate D. Sanders.

Η τιμή εκκίνησης των φωτογραφιών είναι 1.000 δολάρια η λήψη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 12:40