search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:20
MENU CLOSE

Σοκαριστικό τροχαίο στα Χανιά: Εκτινάχτηκε από το όχημά του και καταπλακώθηκε από διερχόμενο (Σκληρές Photos)

28.05.2020 18:43
Σοκαριστικό τροχαίο στα Χανιά: Εκτινάχτηκε από το όχημά του και καταπλακώθηκε από διερχόμενο (Σκληρές Photos) - Media

 

Ένα απίστευτο τροχαίο έλαβε χώρα στα Χανιά, το απόγευμα της Πέμπτης στον ΒΟΑΚ και στον κόμβο Ταυρωνίτη.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, το απίστευτο τροχαίο, που σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, έλαβε χώρα στον ΒΟΑΚ και συγκερκιμένα στο ρεύμα με κατεύθυνση προς τα Χανιά και είχε αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό, σύμφωνα με πληροφορίες, ενός άνδρα περίπου 45 ετών.

Ειδικότερα, το όχημα που οδηγούσε ο άτυχος άνδρας, εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και να πέσει στο πλαϊνό κράσπεδο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ακολουθούσε άλλο όχημα, στο οποίο επέβαιναν δύο γυναίκες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, βλέποντας οι δύο γυναίκες το τραγικό συμβάν, σταμάτησαν το όχημά τους και κατέβηκαν να δουν τι ακριβώς συμβαίνει, ψάχνοντας μάλιστα τον οδηγό του προπορευόμενου οχήματος, που έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, χωρίς να μπορούν να τον εντοπίσουν.

Σύμφωνα με τις περιγραφές αυτοπτών μαρτύρων, γυρνώντας με έκπληξη διαπίστωσαν ότι ο άτυχος άνδρας, βρισκόταν αιμόφυρτος, κάτω από τις ρόδες του δικού τους οχήματος.

Στο σημείο άμεσα έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για να επιχειρήσουν για τον απεγκλωβισμό του άτυχου άνδρα, όπου μάλιστα χρησιμοποίησαν ειδικά ανυψωτικά μαξιλαράκια για να απεγκλωβίσουν από τις ρόδες τον άτυχο άνδρα.

Άμεση μάλιστα, ήταν και η κινητοποίηση του ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο, με τους διασώστες να δίνουν τις πρώτες βοήθειες και να τον μεταφέρουν άμεσα στο Νοσοκομείο Χανίων.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας είναι πολυτραυματίας και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο στάδιο των εξετάσεων, ενώ σύμφωνα με τον διοικητή του Νοσοκομείου Χανίων, ο άνδρας είναι πολυτραυματίας και εικόνα της κατάστασής του ίσως έχουμε αργότερα, καθώς και σε ποια κλινική θα νοσηλευτεί.

Σημειώνεται ότι αστυνομικοί της τροχαίας έσπευσαν επίσης στο σημείο όπου διέκοψαν την κυκλοφορία στην εθνική οδό μέχρι να ολοκληρωθεί και η επιχείρηση του απεγκλωβισμού του άτυχου άνδρα και να τον παραλάβει το ΕΚΑΒ καθώς και μέχρι να απομακρυνθούν τα οχήματα από το δρόμο, που έκλειναν την κυκλοφορία.

Τις συνθήκες του τροχαίου ερευνούν οι αστυνομικές αρχές.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:19