search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:06
MENU CLOSE

Γιαννακοπούλου για τα «γαλλικά» στη Βουλή: Δεν έχω τίποτα προσωπικό με την κ. Κεραμέως

30.05.2020 11:41
Γιαννακοπούλου για τα «γαλλικά» στη Βουλή: Δεν έχω τίποτα προσωπικό με την κ. Κεραμέως - Media

 

“Mea culpa για το ύφος, αλλά θα προχωρήσω πολύ πιο δυναμικά απέναντι σε αυτό το απαράδεκτο νομοσχέδιο”, δήλωσε η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Νάντια Γαννακοπούλου για τα “γαλλικά” που ακούστηκε να λέει στη Βουλή για τη διάταξη που περιλαμβάνεται στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείο Παιδείας για τα Πειραματικά και συγκεκριμένα για το Μαράσλειο.

“Το μικρόφωνο, λόγω της ψηφοφορίας, ήταν ανοιχτά. Εγώ μιλούσα στο κινητό μου με φιλικό μου πρόσωπο και έτσι ακούστηκε ό,τι είπα. Αυτό είναι το τεχνικό θέμα. Ομολογώ ότι βρέθηκα εκτός εαυτού από τις ρυθμίσεις που φέρνει και τον τρόπο που προωθήθηκαν από την κ. Κεραμέως. Δεν μου άρεσε ό,τι συνέβη και λυπάμαι για αυτό. Θεωρώ ότι είναι γνωστή η θεσμική λειτουργία μου, ο σεβασμός μου στους θεσμούς και ότι ακόμα και εμείς οι βουλευτές, είμαστε άνθρωποι, και, όταν συμβαίνουν παράλογα και άδικα πράγματα, εκνευριζόμαστε. Επιμένω στην ουσία του θέματος, που είναι μία: τα χωρίς καμία μελέτη και συνεννόηση γονατογραφήματα του υπουργείου Παιδείας, που παίζει με το δημόσιο σχολείο και τα παιδιά μας”, εξήγησε η κ. Γιαννακοπούλου στο Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά». 

“Δεν έχω τίποτα προσωπικό με την κ. Κεραμέως, Οι αιτιάσεις μου είναι βαθιά πολιτικές. Είμαι κάθετα αντίθεση σε πολιτικές που φέρνει και το πώς τις φέρνει. Επί έναν χρόνο έχει φέρει μόνο επιμέρους, αποσπασματικές ρυθμίσεις σε άλλα νομοσχέδια και τώρα φέρνει ένα σχέδιο νόμου χωρίς να διαβουλευθεί με κανέναν για το κατ’ εξοχήν θέμα, όπου επιβάλλεται η συνεννόηση και η συναίνεση”, σημείωσε η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:06