search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:56
MENU CLOSE

Λαμία: Πέταξαν στο ρέμα νεογέννητα κουτάβια

31.05.2020 07:11
Λαμία: Πέταξαν στο ρέμα νεογέννητα κουτάβια - Media

 

Η στείρωση για κάποιους αποτελεί παρέμβαση στη φύση αλλά το να πετάς νεογέννητα κουτάβια σε ρέμα φαντάζει απολύτως φυσιολογικό. 

Λίγο πριν τις 4 το απόγευμα του Σαββάτου, επιβάτες διερχόμενο αυτοκινήτου, που σταμάτησαν στην άρκη του δρόμου για να βοηθήσουν μια χελώνα, άκουσαν το κλάμα των μωρών μέσα από το φρεάτιο, κάτω από τα πυκνά βάτα. Ανύμποροι να τα προσεγγίσουν με γυμνά χέρια και χωρίς σκάλα ζήτησαν τη βοήθεια της πυροσβεστικής που έσπευσε αμέσως στο σημείο. 

Μέσα στη μικρή μπλε νάιλον σακούλα οι πυροσβέστες βρήκαν οκτώ νεογέννητα κουταβάκια, εκ των οποίων τα δύο νεκρά και τα υπόλοιπα εξαντλημένα. 

Το ζευγάρι, που άκουσε τα κουταβάκια, επικοινώνησε με την Πρόεδρο του Φιλοζωικού Συλλόγου Φθιώτιδας, Αγγέλα Μπαρτσιώκα, που παρέλαβε τα σκυλάκια και απευθύνει έκκληση προς όποιον μπορεί και θέλει να βοηθήσει ώστε να σωθούν οι αθώες ψυχές που κάποιος τόσο βίαια ήθελε να σκοτώσει.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, και οι άνθρωποι αυτού του σωματείου έχουν φτάσει στα όριά τους φροντίζοντας διαρκώς σκυλιά και γατιά που “ελαφρά τη καρδία” κάποιοι ξεφορτώνονται

Στην περίπτωση με τα νεογέννητα όμως δεν υπάρχει μια απλή ανάγκη φιλοξενίας ή κάποιο χρηματικό κόστος για το τάισμά τους.

Τα μωρά αυτά χρειάζονται τάισμα με μπιμπερό κάθε τρεις ώρες γεγονός που μεταφράζεται και σε πολλές ώρες φροντίδας.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:55