search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 03:40
MENU CLOSE

Ανησυχία στη Βόρεια Μακεδονία – Αναζωπυρώνεται η πανδημία του κορωνοϊού

31.05.2020 15:11
Ανησυχία στη Βόρεια Μακεδονία – Αναζωπυρώνεται η πανδημία του κορωνοϊού - Media

 

Αναζωπυρώνεται η επιδημία του κορωνοϊού στη Βόρεια Μακεδονία, καθώς τις περασμένες 24 ώρες καταγράφηκαν 62 νέα κρούσματα, με αποτέλεσμα ο συνολικός αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στη χώρα να ανέρχεται πλέον στα 2.226.

Τα περισσότερα από τα 62 νέα κρούσματα στη χώρα καταγράφονται στα Σκόπια (24 κρούσματα). Επίσης, δύο άνθρωποι που είχαν προσβληθεί από τον κορονοϊό κατέληξαν κατά το τελευταίο 24ωρο, ανεβάζοντας στους 133 τον αριθμό των θυμάτων στη χώρα από τη νόσο.

Ο υπουργός Υγείας της Βόρειας Μακεδονίας, Βένκο Φιλίπτσε εξέφρασε την ανησυχία του για την αύξηση των κρουσμάτων στη χώρα και κάλεσε τους πολίτες να ακολουθούν τις οδηγίες των Αρχών και να τηρούν τα μέτρα προστασίας.

Χθες, ο Πρόεδρος της Βόρειας Μακεδονίας, Στέβο Πεντάροφσκι παρέτεινε κατά δύο εβδομάδες την κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην χώρα μετά την επιδείνωση της επιδημίας Covid-19.

ΑΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01