search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:50
MENU CLOSE

Ιωάννα Μαλέσκου: Η «Κρητικιά» παρουσιάστρια πετάει για Αθήνα – Ποιοι σταθμοί την… πολιορκούν! (Video/Photos)

02.06.2020 08:38
Ιωάννα Μαλέσκου: Η «Κρητικιά» παρουσιάστρια πετάει για Αθήνα - Ποιοι σταθμοί την... πολιορκούν! (Video/Photos) - Media

 

Στενή πολιορκία από κανάλια εθνικής εμβέλειας δέχεται η Ιωάννα Μαλέσκου του Κρήτη TV!

Αν και στα αρχικά της σχέδια ήταν να ασκήσει το επάγγελμα του πατέρα της και να γίνει δικηγόρος, τελικά περνά παιδαγωγικά και τα πλάνα αλλάζουν.

Δοκιμάζει την τύχη της ως δασκάλα αλλά τα πράγματα δεν ήταν ρόδινα…

«Πήγα σε ένα ορεινό και δυσπρόσιτο χωριό. Εκεί έφαγα τα χαστούκια της ζωής μου, έφτασα στο σημείο να πω ότι θα δηλώσω παραίτηση. […] Πήγα με την πλατφόρμα και το κολάν στο χωριό χωρίς να ξέρω τι με περίμενε. Εγιναν πολλά περιστατικά. Εφτασα μέχρι στο σημείο να φοβάμαι διότι βρέθηκε κάποιος που με παρακολουθούσε. Ο λόγος ήταν ερωτικός, αλλά όλο αυτό είχε εμμονικό χαρακτήρα».

Η απόφασή της να πάρει μέρος σε έναν διαγωνισμό ομορφιάς το 2017 αλλάζει την πορεία της… Η Ιωάννα στέφεται «Μις Κρήτη» και η τηλεοπτική διαδρομή είναι, πια, θέμα χρόνου.

Ξεκινά δειλά σε ένα μικρό κανάλι, ενώ αργότερα δέχεται πρόταση από τον σταθμό ΚΡΗΤΗ TV, στην οποία βρίσκεται μέχρι και σήμερα παρουσιάζοντας την εκπομπή «Καλό μεσημέρι».

Πριν από μερικούς μήνες δέχτηκε πρόταση να παρουσιάσει το «My Style Rocks» στον ΣΚΑΪ. Ωστόσο, η συμφωνία δεν προχώρησε λόγω χρονικής στιγμής, ενω δεν κρύβει ότι είχε αρκετές προτάσεις και από άλλα κανάλια.

Οι προτάσεις συνεχίστηκαν και όπως όλα δείχνουν η Ιωάννα είναι πλέον έτοιμη να πει το “ναι” στο επόμενο βήμα.

«Δεν μπορώ να πω από ποια κανάλια έχω δεχτεί πρόταση, αλλά υπάρχει ενδιαφέρον και όχι μόνο από ένα κανάλι. Είμαι σε φάση που αποφάσισα να κάνω το επόμενο βήμα. Κρίνονται όλα από στιγμές. Δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη, αλλά το σίγουρο είναι ότι θα συμφωνήσω με κάποιο κανάλι. Μέχρι να μπει η υπογραφή αλλάζουν πολλά πράγματα, οπότε είμαι επιφυλακτική. Τα ψιλά γράμματα είναι πολύ σημαντικά». Τις επόμενες ημέρες όλα θα φανούν. Είτε γίνουν είτε ναυαγήσουν, που μάλλον είναι απίθανο. Μέχρι τότε φυσικά, εκτός από τη δουλειά, υπάρχει και το προσωπικό κομμάτι. Μια νέα γυναίκα δεν θέλει μόνο τον θρόνο της παρουσιάστριας. «Θέλω πάρα πολύ να αποκτήσω οικογένεια, αγαπώ πολύ τα παιδιά. Μακάρι να βρεθεί αυτός ο άνθρωπος που θα κατανοεί και θα είναι εκεί απλά για σένα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:49