search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:51
MENU CLOSE

Χειροπέδες ξανά για τον δολοφόνο του τζετ σέτερ της Μυκόνου

02.06.2020 12:44
Σε ψυχιατρική κλινική ο άνδρας που υποστήριζε ότι... στην εκκλησία ήταν ο διάβολος - Media
 
Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται και πάλι δράστης της άγριας δολοφονίας του 73χρονου Μίμη Ζουγανέλη επιχειρηματία και προσωπικού φίλου του Αριστοτέλη Ωνάση είχε συγκλονίσει το νησί των ανέμων το Φθινόπωρο του 2010. Ο 40χρονος Πολωνός που έχει καταδικαστεί σε ισόβια, έλαβε τον περασμένο Σεπτέμβριο τη δεύτερη άδειά του από τις φυλακές Δομοκού και δεν επέστρεψε ποτέ.
 
Τα στελέχη του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, απ’ ότι φαίνεται αξιοποίησαν πληροφορίες και χθες Δευτέρα, συνέλαβαν το 40χρονο δραπέτη στην περιοχή της Καλλιθέας. Ο δραπέτης είχε πάνω του πλαστό διαβατήριο. Συνελήφθη ένας ακόμη Πολωνός που φαίνεται πως του παρείχε κρησφύγετο και σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για παραχαραγμένα νομίσματα.
 
Το ιστορικό της υπόθεσης
Στις 8 Οκτωβρίου 2010 ο άτυχος επιχειρηματίας, είχε βρεθεί νεκρός, άγρια χτυπημένος, στο μπάνια το σπιτιού του στο Γλυφάδι της Μυκόνου. Καταλυτικό ρόλο στη ληστεία που κατέληξε σε δολοφονία, φαίνεται πως είχε μια 28χρονη γυναίκας –δηλητήριο, μια πανύψηλη χορεύτρια από την Πολωνία με το όνομα Μαργαρίτα.
 
Η γυναίκα φαίνεται πως γνώριζε το μυστικό του επιχειρηματία, πως είχε στο σπίτι του χρηματικό ποσό άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ στο χρηματοκιβώτιο, καθώς ανησυχούσε λόγω της οικονομικής κατάστασης της χώρας. Το μυστικό αυτό εκμυστηρεύτηκε στον εραστή της και έτσι βασάνισαν με απάνθρωπο τρόπο τον επιχειρηματία ο οποίος και κατέληξε. Απέσπασαν τα χρήματα από το χρηματοκιβώτιο και έφυγαν για την Πολωνία. Συνελήφθησαν λίγες ημέρες αργότερα εκδόθηκαν στην Ελλάδα.
 
Πηγή: skai.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:50