search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:10
MENU CLOSE

Ισχυρή βροχόπτωση στην Αθήνα (Video)

03.06.2020 14:46
Ισχυρή βροχόπτωση στην Αθήνα (Video) - Media

 

Ισχυρή βροχόπτωση έπληξε νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης την πόλη της Αθήνας, κατά τη διάρκεια της 10ης ημέρας αστάθειας του καιρού.

Η έντονη βροχή συνοδεύτηκε από αστραπές και κεραυνούς, ενώ προκάλεσε αρκετά προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων, σύμφωνα με το sputiknews.gr.

Μάλιστα σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, διακόπηκε, πριν από λίγο, η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα της οδού Πειραιώς, από την Χαμοστέρνας μέχρι το ύψος της συμβολής της με την Πέτρου Ράλλη, λόγω συσσώρευσης νερού από την έντονη βροχόπτωση.

Η απογευματινή καταιγίδα, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, θα είναι η τελευταία αυτής της μακράς περιόδου αστάθειας, καθώς από Πέμπτη αναμένεται βελτίωση του καιρού, ηλιοφάνεια και αύξηση της θερμοκρασίας.

Από το πρωί της Τετάρτης, ωστόσο, βροχές και σποραδικές καταιγίδες εκδηλώνονται σε αρκετές περιοχές του βορειοανατολικού Αιγαίου, της Κρήτης και της κεντρικής Ελλάδας.

Τα φαινόμενα, κατά τόπους, συνοδεύονται από χαλάζι και κεραυνούς.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:09