search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:18
MENU CLOSE

Ο Δημήτρης Καμπουράκης αποκάλυψε πότε σκοπεύει να σταματήσει τη δημοσιογραφία (Video)

04.06.2020 09:07
Ο Δημήτρης Καμπουράκης αποκάλυψε πότε σκοπεύει να σταματήσει τη δημοσιογραφία (Video) - Media

 

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή “The 2night Show” ήταν το βράδυ της Τετάρτης ο Δημήτρης Καμπουράκης. Ο δημοσιογράφος μίλησε, μεταξύ άλλων, για την επαγγελματική του πορεία, ενώ δε δίστασε να αποκαλύψει το χρονικό διάστημα που έχει θέσει ο ίδιος στον εαυτό του για να βρίσκεται σε αυτόν τον χώρο.

“Αυτή την περίοδο δεν γράφω κάποιο βιβλίο. Τα βιβλία δεν τα γράφεις εσύ, αλλά έρχονται και σε βρίσκουν” είπε, αποκαλύπτοντας τη διάθεσή του να σταματήσει να ασχολείται με τη δημοσιογραφία μέσα στα επόμενα τέσσερα με πέντε χρόνια.

“Αρχίζω να το βλέπω λίγο αλλιώς το πράγμα, ρε παιδί μου. Δηλαδή λέω να κάνω ακόμα τέσσερα, πέντε χρόνια δημοσιογραφία και μετά να την κάνω σιγά σιγά για την Κρήτη. Στο χωριό μου για να μείνω μόνιμα” είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι είναι αποφασισμένος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:14