search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:43
MENU CLOSE

Στην Τήνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης (Photos)

07.06.2020 11:04
Στην Τήνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης (Photos) - Media

 

Στην Τήνο βρέθηκε σήμερα, Κυριακή της Πεντηκοστής, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία στον ναό της Ευαγγελιστρίας, με τον μητροπολίτη Σύρου Δωρόθεο, προσφωνώντας τον, να αναφέρει τα εξής:

«Κύριε πρόεδρε, σας καλωσορίζουμε στην αγαπημένη σας Τήνο μετά από πολύμηνο απουσία καθώς φέρατε επί των ώμων σας το βαρύ Σταυρό της ευθύνης για την πατρίδα μας και το λαό μας». «Σας οφείλουμε όλοι ευγνωμοσύνη, διότι προλάβατε μέσα στην πρόνοιά σας για την πατρίδα μας, τα χειρότερα. Κι ενώ ο πλανήτης όλος ακόμη οδυνάται και θρηνεί χιλιάδες νεκρούς, ακόμη και σε γειτονικές χώρες μας, η πατρίδα μας πέρασε μέσα από τις συμπληγάδες με τα λιγότερα τραύματα. Και η Εκκλησία από την πρώτη στιγμή ήρθε συναρωγός και συναντιλήπτορας, παρότι μερικά πράγματα ήσαν δύσκολα», πρόσθεσε ο Μητροπολίτης Σύρου.

Κλείνοντας ο κ. Δωρόθεος υπογράμμισε: «Σας ευχόμεθα υγεία, δύναμη και γι’ αυτά που θα έρθουν και να γνωρίζετε ότι θα επανέλθετε πίσω στην πολυθόρυβη Αθήνα και στο πολυάσχολο γραφείο σας με συνοδούς την ευλογία της Παναγίας και την αγάπη μας».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:42