search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:39
MENU CLOSE

Sex Island Coronavirus: Τετραήμερη κρουαζιέρα υπόσχεται απεριόριστα… πάρτι οργίων με 100 κορίτσια

10.06.2020 07:31
Sex Island Coronavirus: Τετραήμερη κρουαζιέρα υπόσχεται απεριόριστα... πάρτι οργίων με 100 κορίτσια - Media

 

Το περίφημο «πάρτι οργίων» που διοργανώνει και φέτος η Good Girls Company έχει το επίκαιρο όνομα Sex Island Coronavirus και σύμφωνα με τους διοργανωτές, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν 100 κορίτσια με τον κάθε καλεσμένο να μπορεί να έχει μαζί του δύο κορίτσια την ημέρα!

Παρόλο που η ιστοσελίδα των διοργανωτών ισχυρίζεται ότι δεν επιτρέπεται η προμήθεια ναρκωτικών από τους συμμετέχοντες κατά τη διάρκεια του τετραήμερου οργίου, διευκρινίζει με… νόημα, ότι η χρήση μαριχουάνας είναι νόμιμη στην πολιτεία της Νεβάδα.

This 'Sex Island' Luxury Vacation Is So Damn Wild, It's Been ...

Επίσης όλες οι γυναίκες είναι άνω των 18 ετών έχουν ελεγχθεί και είναι «καθαρές» από οποιοδήποτε σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα. Η Good Girls Company επίσης ξεκαθαρίζει ότι έχει «σκληρή πολιτική μέτρων προφύλαξης» και ότι οι καλεσμένοι μπορούν να «αλλάξουν κορίτσια με τους άλλους 50 καλεσμένους»

There's a 4-Day Sex and Drug Vacation in Colombia That's So ...

Άλλες δραστηριότητες στις οποίες μπορούν να λάβουν μέρος πλην του σεξ οι καλεσμένοι είναι ιππασία, επισκέψεις σε καζίνο και βόλεϊ.

Ακόμα και τα γεύματα προβλέπεται να είναι «πέντε αστέρων», μαγειρεμένα από επαγγελματίες σεφ και να σερβίρονται από σερβιτόρες. Κάθε καλεσμένος θα διαθέτει την δική του σουίτα, εξοπλισμένη με κλιματισμό, μεγάλο… κρεβάτι, wi-fi και «απόλυτη πολυτέλεια»

Οι καλεσμένοι θα παραληφθούν από το Λας Βέγκας και με ελικόπτερο θα καταλήξουν στο μυστικό μέρος όπου θα λάβει χώρα το πάρτι.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:35