search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:10
MENU CLOSE

Τον Ιούλιο η απόφαση του CAS για τη Μάντσεστερ Σίτι

10.06.2020 16:12
Το CAS στέλνει πίσω στην Εφέσεων την υπόθεση συνιδιοκτησίας - Επιστρέφει τους βαθμούς στον ΠΑΟΚ - Media

 

Ολοκληρώθηκε μετά από τηλεδιάσκεψη τριών ημερών η εκδίκαση της έφεσης της Μάντσεστερ Σίτι για τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό της.

Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου αναμένεται να ανακοινωθεί από το CAS η απόφαση για την έφεση που άσκησε η Μάντσεστερ Σίτι, μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό που της επιβλήθηκε από την UEFA.

Η τηλεδιάσκεψη μεταξύ των νομικών επιτελείων της αγγλικής ομάδας και της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας κράτησε τρεις μέρες και πλέον αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για την τελική απόφαση.

«Μετά το τέλος της ακρόασης και τα δύο μέρη εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τη διεξαγωγή της διαδικασίας» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Ανώτατου Διαιτητικού Δικαστηρίου της Λωζάννης.

Η ακριβής ημερομηνία της ανακοίνωσης της απόφασης θα γίνει γνωστή μέσα στις επόμενες μέρες. Ως γνωστόν, η Μάντσεστερ Σίτι τιμωρήθηκε με αποκλεισμό δύο χρόνων από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και χρηματικό πρόστιμο 25 εκατ. λιρών για παραβίαση του Financial Fair Play την περίοδο 2012-16.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:09