search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:57
MENU CLOSE

Στέργιος Μικρούτσικος: «Υπάρχει ενδεχόμενο να επιστρέψει σύντομα στην τηλεόραση ο πατέρας μου»

13.06.2020 16:41
Στέργιος Μικρούτσικος: «Υπάρχει ενδεχόμενο να επιστρέψει σύντομα στην τηλεόραση ο πατέρας μου» - Media

 

Την επιστροφή του πατέρα του, Ανδρέα, στην τηλεόραση αποκάλυψε ο Στέργιος Μικρούτσικος

Ο γιος του Ανδρέα Μικρούτσικου ανέφερε στην εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται» του Alpha: «Πολλοί λείπουν από την τηλεόραση και μου φαίνεται πως, ναι, λείπει και ο πατέρας. Τώρα αν δεν του λείπει του ίδιου μάλλον δεν θα λείπει και στην τηλεόραση. Νομίζω πως δεν του λείπει και ότι χόρτασε».

«Ενδεχομένως, εάν το ήθελε και υπήρχε ένας καλός ρόλος, να ήθελα να δω τον πατέρα μου στο Big Brother. Δεν ξέρω κιόλας τι συζητήσεις έχει κάνει. Γιατί έχουν υπάρξει κάποιες συζητήσεις. Αν είναι, όμως, κάτι ωραίο που του κάνει, ναι, βεβαίως και θα μου φαινόταν πάρα πολύ ωραίο. Φτάνει να είναι κάτι που του κάνει και να θελήσει πραγματικά να το κάνει», συνέχισε ο γιος του Ανδρέα Μικρούτσικου.

«Στο παρελθόν είχε κάποιες προτάσεις, οι οποίες δεν του έκαναν. Αρκετές. Και καλώς έπραξε προφανώς αλλά τώρα υπάρχουν κάποια πραγματάκια τα οποία τα σκέφτεται σοβαρά. Υπάρχει ενδεχόμενο να τον δούμε να επιστρέφει σύντομα στην τηλεόραση. Δεν ξέρω για τι ακριβώς πρότζεκτ πρόκειται αλλά κάνει κάποιες κουβέντες. Δεν ξέρω λεπτομέρειες», επισήμανε. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:57