search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:51
MENU CLOSE

Επίθεση με βιτριόλι: Το δεύτερο προφίλ στο Facebook και το ψευδώνυμο της 35χρονης

14.06.2020 08:21
Επίθεση με βιτριόλι: Το δεύτερο προφίλ στο Facebook και το ψευδώνυμο της 35χρονης  - Media

 

Και δεύτερο προφίλ στο Facebook με ψεύτικο όνομα φαίνεται να είχε η 35χρονη, που κατηγορείται για την επίθεση με το βιτριόλι στην Καλλιθέα. Τα στοιχεία του λογοριασμού είναι ίδια με εκείνα που χρησιμοποίησε όταν κάλεσε εταιρία ραδιοταξί.

Η 35χρονη με το πραγματικό της προφίλ παρουσίαζε μια ευτυχισμένη και γεμάτη ζωή. Από αυτό το προφίλ έκανε like στις φωτογραφίες της Ιωάννας.

Όμως σύμφωνα με πληροφορίες του Star, είχε και ένα δεύτερο προφίλ με το ψευδώνυμο «Κωνσταντίνα Χ». Ο δεύτερος λογαριασμός δεν εμφανίζεται στο προφίλ της Ιωάννας, ενώ δεν υπάρχει ούτε like αλλά ούτε σχόλιο. Μέσα από αυτό το προφίλ φαίνεται να παρακολουθούσε κυρίως τον σύντροφό της. Το ψευδώνυμο δεν ήταν καθόλου άγνωστο στους άνδρες της Ασφάλειας που χειρίστηκαν την υπόθεση. Με το ίδιο ακριβώς ψευδώνυμο, η κατηγορούμενη είχε καλέσει ταξί για να τη μεταφέρει στο σημείο της επίθεσης, όπου είχε παρουσιαστεί ως Ελληνοαμερικανίδα.

Στο μεταξύ, βίντεο που δημοσιοποίησε το Star και προέρχεται από κάμερα ασφαλείας ξενοδοχείου, «συνέλαβε» την 35χρονη, στη λεωφ. Συγγρού στην Καλλιθέα. 

Στην αρχή κινείται στον δρόμο, όμως στη συνέχεια αντιλαμβάνεται ότι υπάρχουν κάμερες, ανεβαίνει στο πεζοδρόμιο και κοιτά χαμηλά. Προχωρά με γρήγορο βηματισμό και παράλληλα προσπαθεί να δείχνει ήρεμη. Κατευθύνεται στον τηλεφωνικό θάλαμο που βρίσκεται λίγα μέτρα πιο κάτω και από εκεί καλεί το ταξί και δίνει ραντεβού στη Θησέως που βρίσκεται ο στόχος της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:49