06/03/2021 13:24:41

Έρχονται τεράστιες αλλαγές στο Viber: Μηνύματα που... αυτοκαταστρέφονται και προσοχή στα στιγμιότυπα (Photos)

Έρχονται τεράστιες αλλαγές στο Viber: Μηνύματα που... αυτοκαταστρέφονται και προσοχή στα στιγμιότυπα (Photos) - Media
Σε δύο μεγάλες και σημαντικές αλλαγές προχώρησε το Viber, η δημοφιλής εφαρμογή μηνυμάτων και επικοινωνίας που χρησιμοποιείται από εκατομμύρια Έλληνες.
 
Η πρώτη έχει να κάνει με τα αυτοκαταστρεφόμενα μηνύματα σε μία συνομιλία και η άλλη με την ενημέρωση για το στιγμιότυπο οθόνης.
 
Μηνύματα με... χρόνο
Η μεγαλύτερη αφορά την δυνατότητα τα μηνύματα να διαγράφονται μετά από ένα χρονικό διάστημα που εσύ ή ο συνομιλητής σου, έχετε επιλέξει.
 
Πως λειτουργεί αυτό; Στο κάτω μέρος της οθόνης, εκεί που είναι τα εικονίδια με την φωτογραφική μηχανή και τα GIF, πλέον έχει προστεθεί και ένα ρολόι.
Πατώντας αυτό σου βγαίνουν οι χρονικές επιλογές που έχεις: 10 δευτερόλεπτα, 30 δευτερόλεπτα, 1 λεπτό και 1 ώρα.
Αυτό είναι το χρονικό διάστημα που θα μείνει στο τσατ το μήνυμά σου, από τη στιγμή που θα μπει στην συνομιλία ο άνθρωπος που του το έχεις στείλει.
 
Άπαξ και το πατήσεις μία από τις επιλογές, όλα τα επόμενα μηνύματα που θα ανταλλάξετε, θα μείνουν για το χρονικό διάστημα που έχεις διαλέξει. Για να το απενεργοποιήσεις, θα πρέπει να πατήσεις την επιλογή τέρμα δεξιά που λέει «ανενεργό».
 
Τα στιγμιότυπα
Επειδή κάποιος θα μπορούσε να σκεφτεί ως λύση το να κρατήσει το μήνυμα μέσω ενός στιγμιότυπου οθόνης, το Viber έδωσε λύση και σε αυτό.
 
Αν λοιπόν ο άλλος κάνει printscreen, τότε στην συνομιλία θα εμφανιστεί το εξής μήνυμα: «Ο χρήστης πήρε ένα στιγμιότυπο οθόνης». Η λειτουργία αυτή δεν είναι διαθέσιμη, προς το παρόν τουλάχιστον, στις ομαδικές συνομιλίες.
 
Πηγή: Gazzetta+

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.