search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:36
MENU CLOSE

Απαγωγή Μαρκέλας: «Ηθελα να την φροντίσω» λέει τώρα η «κοκκινομάλλα» – Η ίδια κατεθεσε ότι εκδιδόταν (Videos)

19.06.2020 09:20
Η Μαρκέλλα περιέγραψε με ποιον μιλούσε η 33χρονη απαγωγέας της - Η κατάθεση της 10χρονης - Media

 

Προθεσμία να απολογηθεί τη Δευτέρα ζήτησε και έλαβε η 33χρονη που κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο συνήγορός της, η «κοκκινομάλλα» δεν αποδέχεται την κατηγορία της αρπαγής και του βιασμού ενώ αντίθετα αποδέχεται την κατηγορία της ασέλγειας και των ναρκωτικών.

Υπενθυμίζεται ότι η ίδια κατηγορείται για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό να το μεταχειριστεί σε ανήθικες ασχολίες, βιασμός, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, πορνογραφία ανηλίκων (σε βαθμό κακουργήματος), προμήθεια ναρκωτικών και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο (σε βαθμό πλημμελήματος).

Ο δικηγόρος της 33χρονος μιλώντας για την ίδια σχολίασε πως «πραγματική της πρόθεση ήταν να την φροντίσει, να την περιποιηθεί γιατί, όπως μου είπε, η ανήλικη ήταν ατημέλητη και υπήρχαν πολλά προβλήματα σε ό,τι αφορά τη συμβίωση με τον πατριό της».

Υποστήριξε ακόμη ότι η 33χρονη κατηγορούμενη δεν έχει στις σεξουαλικές της προτιμήσεις τα ανήλικα παιδιά επισημαίνοντας ότι «κατέθεσε χωρίς δικηγόρο ότι το προηγούμενο διάστημα εξεδίδετο και άλλωστε είχε ερωτικό σύντροφο. Δεν είχε χροία να συνάψει ερωτική σχέση».

Ο δικηγόρος της 33χρονης χαρακτήρισε «σφάλμα» τη χορήγηση ηρεμιστικού και ναρκωτικών στην 10χρονη λέγοντας ότι η πελάτισσά του το έκανε «για να κοιμηθεί το παιδί».

Η 33χρονη του είπε, ακόμα, ότι ήταν γειτόνισσα για τέσσερα χρόνια με την οικογένεια της Μαρκέλλας, προσθέτοντας ότι είχαν σχέση και τα παιδιά της με τα παιδιά της οικογένειας της 10χρονης.

Ο ίδιος απέδωσε την κίνηση της 33χρονης να καταστρέψει τον ηλεκτρονικό της υπολογιστή στον πανικό που ένιωσε όταν αντιλήφθηκε ότι καταζητείται.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:36