search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:19
MENU CLOSE

Τα τρία… παλικάρια

13.08.2012 08:07

Κάποτε, οι συσκέψεις των πολιτικών αρχηγών – οι οποίοι είτε συμμετείχαν σε κυβερνήσεις συνεργασίας είτε συσκέπτονταν εξαιτίας σοβαρών πολιτικών κρίσεων – είχαν μείζονα σημασία και καθόριζαν το πολιτικό σκηνικό επί μήνες.

Κάποτε, οι συσκέψεις των πολιτικών αρχηγών – οι οποίοι είτε συμμετείχαν σε κυβερνήσεις συνεργασίας είτε συσκέπτονταν εξαιτίας σοβαρών πολιτικών κρίσεων – είχαν μείζονα σημασία και καθόριζαν το πολιτικό σκηνικό επί μήνες.

Την περίοδο αυτή, οι συσκέψεις έχουν τέτοια συχνότητα, που είναι σαν να βλέπεις στην τηλεόραση δελτίο καιρού και ρίχνεις μια ματιά παραπάνω μόνο αν είναι να ταξιδέψεις.

Ποιο είναι το σκηνικό που στήνεται έπειτα από κάθε τέτοια σύσκεψη;

Ο Φώτης εκφράζει την ανησυχία του για την πίεση που ασκείται στην κοινωνία εξαιτίας των μέτρων και δηλώνει ότι ισχύουν οι «κόκκινες γραμμές» και ότι θα τηρηθεί η προγραμματική συμφωνία των αρχηγών!

Ο Βαγγέλης έχει πάντα τον ίδιο ρόλο. Τα χώνει στον ΣΥΡΙΖΑ, επειδή δεν συμφωνεί με τα μέτρα και δεν συμμετέχει στην κυβέρνηση. Ενίοτε, δε, επαναλαμβάνει πόσο συνεπές είναι το ΠΑΣΟΚ που μας… παίρνει μέτρα (όχι τα τελευταία υποθέτω)!

Ο Αντώνης αποφεύγει να κάνει δηλώσεις. Σου λέει κρύβε λόγια μπροστά στις κάμερες, γιατί, σε κάνα χρόνο το πολύ, εκείνοι οι τύποι στην Κουμουνδούρου θα τα κάνουν τηλεοπτικά σποτ.

Βέβαια, ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης δηλώνει ότι, παρά τις «επιμέρους διαφορές», οι τρεις αρχηγοί συμφώνησαν με τα μέτρα των 11,5 δισ. και βάλε.

Πάντως, οφείλουν να ξέρουν και οι τρεις ότι ο πολιτικός λογαριασμός από τους πολίτες – όποτε κι αν γίνουν οι εκλογές –θα πάει και στους… τρεις.

Άντε και, για να μην παραπονιούνται, θα είναι «επιμέρους» για τον καθέναν…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:18