search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 00:59
MENU CLOSE

Πεινασμένες άγριες μαιμούδες επιτίθενται σε ανθρώπους γιατί δεν έχουν τροφή

23.06.2020 15:57
Πεινασμένες άγριες μαιμούδες επιτίθενται σε ανθρώπους γιατί δεν έχουν τροφή  - Media

 

Στην Ταϊλάνδη στην επαρχία Λοπμπούρι χιλιάδες μαιμούδες ζουν από τους τουρίστες. Όσοι επισκέπτονται την περιοχή και δεν είναι και λίγοι, ταίζουν τα ζώα τα οποία έχουν συνηθίσει να πλησιάζουν ανθρώπους και να τρώνε φαγητό από τα χέρια τους. 
Όλα αυτά πριν τον κορωνοϊό. Τώρα που η Ταιλάνδη παραμένει κλειστή για τους τουρίστες λόγω του ιού, την επαρχία δεν την επισκέπτεται κανείς και οι μαιμούδες πεινάνε και ορμάνε στους μόνιμους κάτοικους, πολλές φορές με εξαιρετική βία για να τους αποσπάσουν ότι φαγώσιμο έχουν, ή ακόμη ακόμη και για να κλέψουν λιχουδιές μέσα από το σπίτι τους. 
Οι αρχές για να αντιμετωπίσουν το φαινόμενο έχουν ξεκινήσει εκστρατεία κανονική με ειδικά συνεργεία που παγιδεύουν τις μαιμούδες, τις ναρκώνουν και στη συνέχεια τις στειρώνουν και τις αφήνουν ελεύθερες.   
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 00:58