25/11/2020 12:38:10

Αυτές είναι οι δυο κόρες του Πούτιν – Δείτε αδημοσίευτες φωτογραφίες μέσα από το Κρεμλίνο με τις κόρες του Ρώσου προέδρου (Photos)

Αυτές είναι οι δυο κόρες του Πούτιν – Δείτε αδημοσίευτες φωτογραφίες μέσα από το Κρεμλίνο με τις κόρες του Ρώσου προέδρου (Photos) - Media

 

Ο Ρώσος πρόεδρος ο οποίος σύντομα θα «μαγειρέψει» τις διατάξεις του Συντάγματος και αναμένεται να μείνει στην εξουσία μέχρι και το 2036, έχει δώσει μια αυστηρή εντολή.

Να μην μαγνητοσκοπεί, να μην φωτογραφίζει και να μην δημοσιοποιεί κανείς φωτογραφίες ή πλάνα από τις δυο του κόρες. 


Η εντολή αυτή καταστρατηγήθηκε από έναν Ρώσο δισεκατομμυριούχο που βρίσκεται σε κόντρα με τον Πούτιν και ο οποίος έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τις κόρες του Ρώσου προέδρου, την Μαρία και την Κατερίνα, από τότε που ως έφηβες στις αρχές του 2000, πρωτομπήκαν μαζί με τον πατέρα τους στο Κρεμλινο.


Ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος Σεργκέι Πούγκατσεφ βρίσκεται σε ανοιχτή κόντρα με τον Πούτιν και το κερασάκι στην τούρτα μπήκε όταν σε μια δικαστική διαμάχη ο Πούγκατσεφ καλείται να πληρώσει στο Ρωσικό κράτος το ποσό των 13 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Εικάζεται ότι ο Πούγκατσεφ έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες με τις κόρες, προκειμένου να πάει κόντρα στον Πούτιν για την απόφαση αυτή του δικαστηρίου. 


Σήμερα οι δυο κόρες του Πούτιν είναι 30 ετών και ο πατέρας τους συνεχίζει να είναι το ίδιο άκαμπτος στο θέμα των φωτογραφιών τους. Σε όλες τις φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί στο Κρεμλίνο εκτός από τις δυο κοπέλες υπάρχουν και δυο αγόρια τα οποία είναι τα παιδιά του Πούγκατσεφ, από τις καλές εποχές που ο δισεκατομμυριούχος ήταν καρδιακός φίλος με τον Πούτιν  
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.